Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη για παραμονή

Νίκη για παραμονή

Αγώνας δίχως αύριο αναμένεται να είναι αυτός για τη Λαμία κόντρα στην Παναχαϊκή για την 10η αγωνιστική καθώς η νίκη είναι επιβεβλημένη για τους Ρουμελιώτες αν θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής.

Παιχνίδι –τελικός είναι αυτό απέναντι στην Παναχαϊκή για την Λαμία αν θέλει να είναι ζωντανή στο κόλπο της παραμονής.

Ο Γυμναστικός αγνοεί μέχρι τώρα τη νίκη και παρά την μαχητικότητα που δείχνει με την έλευση του Ντραγκίεφ δεν έχει πάρει βαθμολογικό όφελος.

Ο Βούλγαρος τεχνικός δούλεψε αρκετά στην ψυχολογία των παικτών και απέναντι στους Αχαϊούς έχοντας όλους τους παίκτες έτοιμους έχει βάλει στο στόχαστρό του τη νίκη και μάλιστα το τρίποντο.

Ο Ντραγκίεφ αναφερόμενος στην αναμέτρηση δήλωσε «Δεν χωράει τίποτα στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας νίκη που θα μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Όλα θα εξαρτηθούν από το δικό μας παιχνίδι και από το εάν θα καταφέρουμε να ελέγξουμε το ρυθμό μας και τα λάθη μας».

Στην Παναχαϊκή το κενό του Γιάννη Τακουρίδη καλύφθηκε επάξια με την απόκτηση του Τόρες ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στη Λαμία.

Οι «ροσονέρι» του Γιώργου Λυκούδη θέλουν να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν την πορεία τους στην Α1 για να απομακρυνθούν  από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τεχνικός των Πατρινών μιλώντας για τον αγώνα δήλωσε «Δίνουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει βαθμούς για τη σωτηρία. Θέλουμε τη νίκη και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το πετύχουμε. Ανεξάρτητα από το αν ο Τόρες έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Λαμία, νομίζω πως πρόκειται για ένα παίκτη που θα αντικαταστήσει επάξια τον Γιάννη Τακουρίδη».