ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Νίκη για την Εθνική παρουσία φιλάθλων

Νίκη για την Εθνική παρουσία φιλάθλων

Με φιλική νίκη 3-1 επί της Καλαμάτας 80 και μάλιστα παρουσία 500 φίλων της “γαλανόλευκης” στο κλειστό της Μεγαλόπολης συνέχισε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα των Εφήβων ενόψει της συμμετοχής της στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος .

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άρης Αγγελόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους αθλητές του με εξαίρεση τον Ιωαννίδη ο οποίος έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας. «Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς αφού μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα», τόνισε ο κ. Αγγελόπουλος ευχαριστώντας την ομάδα της Καλαμάτας για την παρουσία της και συμπλήρωσε: «Το πιο σημαντικό όμως από το σημερινό παιχνίδι έχει να κάνει με το ότι παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο και θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Μεγαλόπολης Διονύση Παπαδόπουλο, τον Γιάννη Χλιό, αλλά και τον απλό κόσμο της πόλης που μας έχει σκλαβώσει με την συμπεριφορά του όλες αυτές τις ημέρες».

Τα σετ: 22-25, 25-12, 25-23, 25-16

Ελλάδα (Αγγελόπουλος): Κασαμπαλής, Κωστόπουλος, Τζιουμάκας, Βουλκίδης, Καρασαββίδης, Τουρνάκης, Τσαδήμας –λ / Παπάζογλου, Κομητούδης, Μούχλιας, Μήλης, Μανίκας, Αντύπας, Κανελιας
Καλαμάτα 80 (Δημητρακόπουλος): Μανιατέας, Βραχνάς, Περπινάκης, Κακαλέτρης, Καρράς, Μπουσούνης, Ντάκουρης –λ / Μάνα

Την Τετάρτη (7/1)  η Εθνική Εφήβων θα αντιμετωπίσει στις 17.00 στο κλειστό της Μεγαλόπολης τον Παμβοχαϊκό.