ΑΓΩΝΕΣ

Νίκη γοήτρου για Πήγασο Πολίχνης

Νίκη γοήτρου για Πήγασο Πολίχνης

Νικηφόρα συνέχεια τα play-out ο Πήγασος Πολίχνης που πέρασε νικηφόρα απο την Σκύδρα και με το 3-2 επί του Αριστοτέλη διεύρυνε ακόμη περισσότερο την διαφορά του στην βαθμολογία.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό άγχος οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα σε ένα ματς που είχε εναλλαγές στο σκορ και νικήτρια την ομάδα τον Πήγσασο που ήταν και το φαβορί και έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Αντίθετα, ο Αριστοτέλης ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είχε υποβιβαστεί. Ο Πήγασος ανέβηκε στους 28 βαθμούς ενώ ο Αριστοτέλης πήρε τον πρώτο του βαθμό στα πλέι άουτ.
Τα σετ: 2-3 (22-25, 25-20, 25-23, 20-25, 09-15)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Ορφανός (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης) : «Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο, δεν είχαμε κάποιο άγχος ούτε εμείς ούτε η αντίπαλη ομάδα. Εμείς σήμερα δώσαμε την δυνατότητα να παίξουν τα παιδιά που δεν είχαν τόσες συμμετοχές όλη την χρονιά και πραγματικά το χάρηκαν και έπαιξαν πάρα πολύ καλά, τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη σημερινή νίκη».

Χάρης Σακόγλου (Πήγασος Πολίχνης) : «Από τη στιγμή που πήραμε το τρίποντο και σώθηκε η ομάδα είχαμε πει πως θα ευχαριστιόμαστε και την προπόνηση και το κάθε παιχνίδι, επιπλέον σήμερα παίξαμε όλα τα παιδιά που δεν είχαμε μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στη χρονιά. Το ίδιο έκανε και η αντίπαλη ομάδα και ευχαριστηθήκαμε το ματς. Νομίζω ότι οι ομάδες ήταν ισάξιες, παίξαμε κι εμείς καλά και η αντίπαλη ομάδα πολύ καλά. Σε κάποια σημεία θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει νωρίτερα αλλά όπως και να έχει ήταν ένας καλός αγώνας και πιστεύω ότι το χάρηκαν κι αυτοί που ήρθαν σήμερα εδώ».