ΔΙΕΘΝΗ

Νίκη με ηρωίδα Σμάρζεκ για Πολωνία

Νίκη με ηρωίδα Σμάρζεκ για Πολωνία

Με την Μαλβίνα Σμάρζεκ να είναι ασταμάτητη, η Πολωνία πανηγύρισε μια  εντυπωσιακή νίκη ανατροπής απέναντι στην Γερμανία και από 1-2 και 19-21 στο τέταρτο σετ κατάφερε να φθάσει στην επικράτηση με 3-2. Αναμέτρηση όπου η Φραντζίσκα Πολ αγωνίστηκε ως αλλαγή σε όλα τα σετ.

Με την  Πολ να αγωνίζεται ως αλλαγή η Γερμανία έφθασε μια ανάσα από μια μεγάλη νίκη όταν και προηγήθηκε με 1-2 και 19-21 επί της Πολωνίας. Ωστόσο η αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων»  έφερε το 25-23, το 2-2 και άνοιξε τον δρόμο για μια πανηγυρική επικράτησή τους στο ταϊ-μπρεϊκ.

Εκεί όπου η Γερμανία κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος», αφού Πολωνία μπήκε φουριόζα κάνοντας το 8-3 και λίγο αργότερα με το 15-5 πήρε μια νίκη ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

pol-german-euro-2017 poland-german-euro-2017

Η Φραντζίσκα Πολ αγωνίστηκε σε όλα τα σετ  ως αλλαγή χωρίς πόντο έχοντας 0/3 επιθέσεις και 70% στην υποδοχή της.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης η Μαλβίνα Σμάρζεκ η οποία ήταν μια ομάδα μόνη της καθώς σταμάτησε στους 36 πόντους με 4 μπλοκ και 2 άσους οδηγώντας την Πολωνία στην ανατροπή νίκης.

Από πλευράς Γερμανίας κορυφαίες ήταν η Λοίζα Λίπμαν με 21 πόντους και η Τζένιφερ Γκέρτις με 18.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...