A2

Νίκη με «απώλειες» στην Κόρινθο

Νίκη με «απώλειες» στην Κόρινθο

Ικανοποίηση υπάρχει στην Κόρινθο για τη νίκη επί του Χαλανδρίου με 3-1 αν και αρκετές αθλήτριες έπαιξαν με προβλήματα τραυματισμών. Το τρίποντο μπορεί να έφερε την ομάδα στη δεύτερη θέση του 2ου υποομίλου του Α΄ομίλου με 13 βαθμούς αλλά μετά το τέλος του ματς, η ομάδα του Ισθμού μέτρησε συνολικά έξι «απώλειες».

Στις ήδη τραυματισμένες Δημητροπούλου και Κωνσταντάκου στο απουσιολόγιο προστέθηκαν και οι Βλαχοπούλου, Μπαλδώκα, Κωστάμη, Μπόκα.

Ήδη οι παίκτριες της Πελοποννησιακής ομάδας ξεκίνησαν εντατικές θεραπείες με τον φυσιοθεραπευτή κ. Θεοχάρη ώστε να είναι έτοιμες στον επόμενο αγώνα με τον Ακρίτα Καλαμάτας.

Παρόλα αυτά η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες για το πάθος και την πίστη για νίκη που έδειξαν αλλά και τη βοήθεια των φιλάθλων που σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς, συμπαραστάθηκαν θερμά στια αθλήτριες και στον προπονητή Ανδρεόπουλο , ώστε να φτάσουν στη νίκη.

Κorinthos A2 panigyria

Korinthos a2 exedra 987

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...