Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη… ώθηση για Άρη

Νίκη… ώθηση για Άρη

Ανάλυσε το

Ο Άρης επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας στην έδρα του με 3-1 σετ της Ηλιούπολη και πέραν από τους σημαντικούς τρεις βαθμούς η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακτά εκ νέου και την ψυχολογική ώθηση που έψαχνε. 

Η Ηλιούπολη βρισκόταν στο πρώτο σετ ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το β’ τεχνικό τάιμ άουτ, αλλά σε εκείνο το σημείο με όπλο την άμυνα της έκανε την ανατροπή και πήρε το σετ αιφνιαδιάζοντας το γηπεδούχο .

Στα επόμενα τρία σετ, ο Άρης βρήκε ρυθμό ανέβηκε και έκανε την αντροπή 2-1 σετ και να φτάνει άνετα στην κατάκτηση του δ’ σετ και στη νίκη.

Αυτή είναι και η πρώτη νίκη του Άρη στο Β΄γύρο μια νίκη που θα του δώσει ώθηση ενόψει της συνέχειας, από την άλλη η Ηλιούπολη συνεχίζει σε ανταγωνιστικό μοτίβο. 

Τάδε έφη…

Δημήτρης Σολκίδης: «Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα η οποία τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά και το ίδιο έκανε και σήμερα. Εύχομαι αυτή η νίκη να μας δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να κάνουμε το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι του Κυπέλλου».

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Δε μπορέσαμε να διατηρήσουμε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια κυρίως στο σερβίς και την υποδοχή και δίκαια ήρθε το αποτέλεσμα».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 22-25, 25-18, 25-20, 25-15

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Καραφουλλίδου, Κωνσταντινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, , Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ, Χαραβελούλη, Πήττα
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Σπανού, Γκρέκα, Γιοβάνη, Σαλούστρου, Μαλουσάρη, Κοκίου -λ / Λάβδα, Τσουμήτα, Ματσούκα

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...