A2

Νίκη-παραμονής για Ροδίων

Νίκη-παραμονής για Ροδίων

Τη νίκη που ισοδυναμεί σε παραμονή πανηγύρισε η Ροδίων Άθλησις επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα Σμύρνης στο κλειστό της Ρόδου…

Τρίποντο χρυσάφι που ισοδυναμεί με κατηγορία κατέκτησε η Ροδίων Άθλησις καθώς με το 3-0 επί του Απόλλωνα μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα στον Α όμιλο της Α2.

Σε ένα γήπεδο γεμάτο από παιδιά και μακριά από κάθε ίχνος οπαδισμού, οι Ροδίτες του Νίκου Αντωνιάδη καλύτεροι και ψυχραιμότεροι στις κρίσιμες φάσεις φρόντισαν να πάρουν τον αποτέλεσμα που ήθελαν και να συνεχίζουν με ακόμη  μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία τους στα επόμενα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στο πρώτο σετ οι Ροδίτες ξεκίνησαν καλά προηγούμενοι με 9-5 και15-9,ωστόσο Απόλλωνας μείωσε σε 19-18 κάνοντας ντέρμπι το παιχνίδι. Κάπου εκεί όμως οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί και έκαναν το 22-18 και στο τέλος με το 25-21 έκαναν το 1-0.

Το δεύτερο σετ όμως  ο Απόλλωνας φρόντισε να αποκτήσει από νωρίς διαφορά ασφαλείας και με το 17-25 να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο τρίτο σετ η Ροδίων μπήκε  αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο προηγήθηκε γρήγορα με 6-1 και 15-10 για να ολοκληρώσει την επικράτησή του με 25-23 και να κάνει το 2-1.

Ίδια εικόνα είχαμε και στο τέταρτο σετ για τους Ρόδιους να φθάνουν στο 15-12, ο Απόλλωνας να μειώνει σε 20-19 ωστόσο με αποτελεσματικές επιθέσεις έφθασαν στο 25-22 και το 3-1 και  κατέκτησαν το τρίποντο που είναι σανίδα σωτηρίας για τους νησιώτες.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Αντωνιάδης N.): Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Δεληγιώργης Α., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Κοτίτσας Δ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Μαυράκης Κ., Καρύδας Ι., Τσακογιάννης Ι., Καρπαθάκης Κ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: (Νικηφορίδης Κ.): Χριστοφοράκης Χ., Κουμουνδούρος Μ., Φραγκιαδάκης Μ., Καραγιώργος Χ., Παπαστέλιος Γ., Γεωργίου Κ., Χριστοδούλου Θ., Φραγκιαδάκης Ε., Λένας Γ., Κοτζάμπασης Μ., Γιαννόπουλος Γ., Χατζηκάλφας Ι.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...