Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη στο… χαλαρό για ΠΑΟΚ

Νίκη στο… χαλαρό για ΠΑΟΚ

Με το δεξί ξεκίνησε στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου που φιλοξενείται στην Σύρο ο ΠΑΟΚ καθώς στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν με 3-0 του Εθνικού Πειραιώς.

Νικηφόρο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στην Ερμούπολη, αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε 3-0 τον Εθνικό Πειραιά αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

O Αργεντίνος τεχνικός ξεκίνησε βασικό τον Βάλκιερς ωστόσο από το δεύτερο σετ μπήκε ο Τερζής, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι βασικός διαγώνιος ήταν ο Χάρης Σακόγλου που είχε 8 πόντους. Οι “ασπρόμαυροι” είχαν επιθετικό πλουραλισμό με τον Γκιόν να είναι ο πρώτος σκόρερ με 9 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν Τακουρίδης και Πελεκούδας.

Ο Χόρχε Ελγκέτα  στο πρώτο σετ είδε τους παίκτες του να είναι κοντά στο σκορ με τους «κυανόλευκους» μέχρι τα μισά, ωστόσο στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν στροφές φθάνοντας στο 25-21 και το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η επικράτηση του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι ήταν ολοκληρωτική καθώς ο Εθνικός παρουσιάστηκε με πολλά προβλήματα με το 25-9 να δίνει στον Δικέφαλο του Βορρά το προβάδισμα με 2-0.

Με κεκτημένη ταχύτητα και παρά την βελτίωση του Εθνικού στο τρίτο σετ οι Θεσσαλονικείς δεν δυσκολεύθηκαν ιδιαίτερα να φθάσουν στο 25-20 και το 3-0 και να κατακτήσουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην διοργάνωση είναι ο Φοίνικας Σύρου σε έναν αγώνα που αναμένεται να γεμίσει το «Δ. Βικέλας» και ο Χόρχε Ελγκέτα να βγάλει αρκετά συμπεράσματα κόντρα σε μια ομάδα όπου έχει υψηλές βλέψεις την φετινή χρονιά.

ΠΑΟΚ : Βάλκιερς, Γκιον, Σαφράνοβιτς, Πελεκούδας, Τακουρίδης, Σακόγλου, Κωνσταντινίδης (λ), Τερζής, Παπαγγελόπουλος, Παντακίδης, Σωτηρίου, Γκόμεζ, Παπαδόπουλος.

Εθνικός : Αμπανόζ, Σεϊφερτ, Τουρνάκης Μαντέκας, Δελιπρίμης, Ναϊτ, Βολουδάκης (λ), Ράμος, Χατζηνικολάου, Μπάσης, Σπυριούνης, Δημητρούλης.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...