A2

Νίκη στο ταϊ-μπρεϊκ για Νέα Βύσσα (video)

Νίκη στο ταϊ-μπρεϊκ για Νέα Βύσσα (video)

Η Νέα Βύσσα Ορεστιάδας μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ωστόσο χρειάστηκε το ταϊ-μπρεϊκ για να πάρει τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Νέας Γενεάς από την ΧΑΝΘ να παραμείνει στην 2η θέση της βαθμολογίας στον 2ο υποόμιλο του Β Ομίλου της Α2 των γυναικών…

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στον 2ο υποόμιλο του Β Ομίλου στην Α2 των γυναικών πανηγύρισε η Νέα Βύσσα. Ωστόσο οι «κυανοκίτρινες» του Τάσου Βλασακίδη έκαναν τα εύκολα δύσκολα όταν με το 2-0 επί του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου έφθασαν μια ανάσα από το τρίποντο, αλλά στο τέλος να παίρνουν το 2ποντο στο ταϊ-μπρεϊκ.

Η αναμέτρηση στο «Σοφία Κανίδου» της Νέας Βύσσας είχε συναρπαστική εξέλιξη καθώς οι γηπεδούχες με πάθος και αποτελεσματικότητα στην επίθεση με το 25-22 και 25-17 έκαναν το 2-0 δείχνοντας έτοιμες να πάρουν το τρίποντο και να ρεφάρουν την ήττα τους στον πρώτο γύρο.

Ωστόσο ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου ανέβασε την απόδοσή του και με το 21-25 μείωσε σε 1-2, ενώ στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη που κρίθηκε στις λεπτομέρειες που ήταν για τις Θεσσαλονικιές που με το 26-28 ισοφάρισαν σε 2-2.

Στο ταϊ-μπρεϊκ όμως μίλησαν οι γηπεδούχες που με περισσότερο δύναμη και θέληση έφθασαν στο 15-11 και τη νίκη που τις κρατά στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τάσος Βλασακίδης λίγο μετά το ψυχοφθόρο το νικηφόρο ταϊ-μπρεϊ υπογράμμισε «Η νίκη είναι νίκη και αυτό είναι το σημαντικό. Κρατάμε ότι επιστρέψαμε στις νίκες και πλέον προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό που για εμένα είναι ανησυχητικό είναι που κάνουμε ορισμένα λάθη που δεν κάναμε πριν τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να διορθώσουμε αυτά τα λάθη μας και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και με πολλές ανατροπές και εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη τους και την παρουσία του στην αναμέτρηση. Για μια ακόμη φορά δημιούργησε μια ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα και με  το χειροκρότημα του μας βοήθησε να φθάσουμε στη νίκη».

Την ίδια ώρα στην Θεσσαλονίκη η «γκέλα» της Νέας Γενεάς στην έδρα της κόντρα στην ΧΑΝΘ κράτησε της Θρακιώτισσες στην 2η θέση. Η ΧΑΝΘ έδειξε καλύτερα διαβασμένη και με το  0-3 πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη που την κρατά ζωντανή στην μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ Β ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α2

1ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΕΑ Λάρισας – ΑΣΠ Κόρινθος 0-3

ΑΣ Γιάννενα – ΑΣ Ασκληπιός Τρικάλων 3-1

2Ος ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΝΕΑΣ Βύσσας – ΔΑΣ Ωραιοκάστρου 3-2

ΜΑΣ Νέα Γενεά – ΧΑΝΘ 0-3

VIDEO – AO ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ- ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...