Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκη στο Ζηρίνειο για Κηφισιά

Νίκη στο Ζηρίνειο για Κηφισιά

Τη νίκη με 3-0 σε φιλική αναμέτρηση επί του Μίλωνα πανηγύρισε στο Ζηρίνειο το απόγευμα της Πέμπτης η Κηφισιά που έδειξε σε καλή κατάσταση, ενώ οι «πράσινοι» της Νέας Σμύρνης κατέκτησαν το extra 4ο σετ που παίχθηκε.

Την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν Νίκος Ζιαλμάς και Αντώνης Παπαδόπουλος καθώς και οι δύο τεχνικοί έμειναν ικανοποιημένοι από την παρουσία των παικτών στο φιλικό που έδωσαν στο κλειστό των Βορείων προαστίων.

Οι γηπεδούχοι που αγωνίστηκαν χωρίς τους Νικολάκη και Ντα Πρα ήταν καλύτεροι στα δύο πρώτα σετ από τους «πράσινους» που παρατάχθηκαν χωρίς τον Μπέλου. Με το 25-17 και 25-11 οι «κυανόλευκοι» έκαναν εύκολα το 2-0… Στο 3ο σετ του φιλικού υπήρξε περισσότερο κόντρα καθώς αυτό κρίθηκε στις λεπτομέρειες και με το 25-23 οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα επιπλέον σετ, με τους δύο προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές και στο τέλος να επικρατεί ο Μίλωνας με 25-15.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για την Κηφισιά είναι το Σάββατο (19:00) στο Ζηρίνειο απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ την Τετάρτη (9/10) στις 19:45 θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...