Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκη τετράδας ο Άρης

Νίκη τετράδας ο Άρης

Ανάλυσε το

Εύκολα πέρασε ο Άρης από την έδρα του Φιλαθλητικού  στη Λάρισα τον οποίο κέρδισε με 3-0 και  σε συνδυασμό με την ήττα του Πανναξιακού από τη Σαντορίνη τον προσπέρασε και βρέθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 46 πόντους, δύο βαθμούς πίσω από την τρίτη Θήρα.

Η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε τον αγώνα με ένα μικρό σοκ καθώς στο ζέσταμα τραυματίστηκε η Μαυροπάνου και τη θέση της στο βασικό σχήμα πήρε η Μπουρλή με τον Άρη να προηγείται εύκολα με 7-25 και 0-1.

Από το β’ σετ και μετά το παιχνίδι ήταν πιο ανταγωνιστικό με τον Άρη να έχει πάντα το προβάδισμα στο σκορ με 10-15 και 16-22 ενώ οι «κίτρινες» κατέκτησαν το σετ με 21-25.

 Στο τρίτο σετ ο Φιλαθλητικός κατάφερε να εκμεταλλευτεί  τις πολλές αλλαγές του Σολκίδη, και τη μεγάλη χαλαρότητα των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να  ισοφαρίσουν σε 23-23. Εκεί ο Άρης σοβαρεύτηκε και με την Καετάνο πήρε τους δύο σερί πόντους που ήθελε, κατέκτησε το σετ με 23-25 και έφτασε στο πολύτιμο τρίποντο που ήταν ο αρχικός του στόχος.

Τάδε έφη…

Λάμπρος Πράππας: «Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε τηρουμένων των αναλογίων το κάναμε. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια και φυσικά συγχαρητήρια και στον Άρη».

Δημήτρης Σολκίδης: «Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και λογικά από ένα σημείο και μετά χαλαρώσαμε, αλλά πήραμε αυτό που θέλαμε έτσι ώστε στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην τετράδα κόντρα στον Ολυμπιακό».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 07-25, 21-25, 23-25

Φιλαθλητικός (Πράππας) Τουσιούδη, Μπουρλή, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μπαζιάνα, Τζούριτς, Αναγνωστοπούλου -λ / Γαλογαύρου, Παπαγιάννη, Γκαμζάρη.

Άρης (Σολκίδης) Πεσόα, Τυφλιώρη, Καετάνο, Γουγούση, Καλανταρίδου, Τσομπανίδου, Ιακωβίδου -λ/ Χίτζιου, Κούση, Σταματίου, Κοσμά, Πλουμή.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...