Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νικηφόρο «ξεμούδιασμα» για Φίλιππο Βέροιας

Νικηφόρο «ξεμούδιασμα» για Φίλιππο Βέροιας
Νικηφόρα ξεκίνησε ο Φίλιππος Βέροιας τα φετινά του φιλικά ενόψει της ιστορικής συμμετοχής του στο πρωτάθλημα Volley League 2020-2021, καθώς επικράτησε στο άδειο Κατσάνειο με 3-0 (25-10, 27-25, 25-23) σετ της εφηβικής ομάδας του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015, αφού η ανδρική ομάδα έκλεισε μία εβδομάδα προετοιμασίας.
Παρά το γεγονός ότι στο ματς δεν κρατήθηκαν στατιστικά, αφού λόγω της δυναμικότητας των ομάδων το παιχνίδι, που δεν αντέχει σε κριτική είχε προπονητικό χαρακτήρα, ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροιας κ. Τζιουμάκας, είδε όλους τους αθλητές του, μετά από ένα μήνα προετοιμασίας να «ξεμουδιάζουν» αγωνιστικά και κυρίως να… ξεφεύγουν ψυχολογικά από την ρουτίνα της προπόνησης. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα, σχήματα και τακτικές, «τεστάροντας» μεταξύ άλλων και τον κεντρικό Μπίσετ σε ρόλο ακραίου.
Από την άλλη πλευρά η μαχητική ομάδα του Αντώνη Μαυρίδη, έκανε μία πολύ δυνατή «πρόβα τζενεράλε» ενόψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος αγοριών Κ21 στο κλειστό γυμναστήριο του Μίλωνα (4-6/9), κόντρα στη γηπεδούχο ομάδα, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.
filippos_veroias_iraklis_filiko_2021
Παρόντες στο παρθενικό φιλικό της χρονιάς, ήταν ο γενικός αρχηγός του Φίλιππου Βέροιας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος και ο team manager, Δημήτρης Αναστασίου, που παρακολούθησαν το προπονητικό διπλό, από τις άδειες κερκίδες.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των ερυθρόλευκων της Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε ικανοποιημένος ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας: «Για πρώτο φιλικό, πήγαμε πολύ καλά, δοκιμάσαμε πολλά σχήματα και για αυτή την εποχή η εικόνα της ομάδας αφήνει μεγάλη αισιοδοξία»
Από την πλευρά του ο ομόλογός του στο «Γηραιό» Αντώνης Μαυρίδης , έχοντας ασφαλώς το μυαλό του στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ21 δήλωσε ότι «έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Φίλιππος. Όπως και ο κ. Τζιουμάκας, έτσι κι εγώ έδωσα χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και ενόψει των τελικών στην Αθήνα, ελπίζω να παρουσιάσουμε μια ακόμη πιο βελτιωμένη εικόνα».
filippos_veroias_iraklis_filiko_2_2021
Φίλιππος Βέροιας (Σ. Τζιουμάκας): Προύσαλης, Στ. Τζιουμάκας, Μπίσετ, Γάτσης, Φέρελ, Γ. Τζιουμάκας, λίμπερο ο Μπουράκης, Μιχελάκης, Παπζογλου, Τσιάρας, Μπουτόπουλος, Γραμμενούδης, Αρτακιανός
Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 (Α. Μαυρίδης): Στεφανίδης, Καλϊτζίδης, Βαρβεσιώτης, Κεσεσίδης, Κεσούδης, λίμπερο ο Κωστάκογλου, Κονιόρδος, Τσακίρης, Χίζαρης, Γεράνης , Καραμάνης