Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκησαν και τίμησαν το Στρατηγό

Νίκησαν και τίμησαν το Στρατηγό

Στην Ημέρα Μνήμης για το Δημήτρη Μούρτο, που είχε διατελέσει γενικός αρχηγός και έφορος του γυναικείου τμήματος, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Ηλιούπολης στον Τάφο του Ινδού ενώ κέρδισε και το τέταρτο σετ που παίχτηκε.

Οι δυο ομάδες που βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας ενόψει της επανέναρξης του δευτέρου γύρου έδωσαν τέσσερα σετ με την Ηλιούπολη να δείχνει πιο μαχητική στο δεύτερο σετ.

stratigos

Μετά το τρίτο σετ, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς πήρε το λόγο: “Θέλω να ευχαριστήσω την Ηλιούπολη που αποδέχθηκε την πρόταση για το φιλικό. Δεν θέλω να πω τιποτε άλλο ο Δημήτρης είναι και θα είναι στις καρδιές και στο μυαλό μας. Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Στρατηγού μας”. Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ στο τέλος του δευτέρου σετ κατευθύνθηκε προς το μέρος της οικογένειας του αείμνηστου και εναπόθεσε λουλούδια ενώ οι φίλοι του Τριφυλλιού τραγούδησαν τον ύμνο και όλοι μαζί φώναξαν “Δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ, Στρατηγέ”.

Παναθηναϊκός Α.Ο-Γ. Σ Ηλιούπολης 3-0 (25-13, 25-22, 25-16)/4ο σετ: 25-15

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γκούζου 7, Καββαδία 9, Μερτέκη 12, Βίλκου 17, Τσίμα 10, Πατσέκο 2, Ρόγκα λ. 78%, Μεταξά 7, Χρήστου 2, Γιαννακοπούλου 2, Τσατσούρι 2

Γ.Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Μπόκα 3, Καπέλου 2, Γιοβάνη 14, Αλέξις 12, Έντουαρτς 5, Πατεράκη 4, Γκιαούρη λ. 53%, Μπανίκα 4,  Γεωργίου 1, Αργυροπούλου λ. 50%