Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νίκησαν οι «πράσινες» στο Μαρκόπουλο (fotos)

Νίκησαν οι «πράσινες» στο Μαρκόπουλο (fotos)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο χθεσινό κεκλεισμένων θυρών φιλικό στο Μαρκόπουλο με 3-1 (18-25, 25-21, 25-19, 25-17), σε ένα ακόμη δυνατό τεστ προετοιμασίας των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν της Α1 Γυναικών.

markopoulo_panathinaikos_filiko-4

Στο κλειστό του Μαρκόπουλου, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τους δύο τεχνικούς να μένουν ικανοποιημένοι και να βγάζουν πολύτιμα συμπεράσματα.

markopoulo_panathinikos_filiko-2

Τόσο ο τεχνικός του τριφυλλιού Δημήτρης Καζάζης, όσο και ο προπονητής της φιλόδοξης ομάδας των Μεσογείων, χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες τους, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μοιράζει ανά δύο σετ την θέση της πασαδόρου σε Χρυσομάλλη και Παπαδοπούλου.

markopoulo_panathinikos_filiko-3

Κατόπιν μάλιστα συμφωνίας των τεχνικών των ομάδων παίχθηκε και ένα 5ο σετ όπου χρησιμοποιήθηκαν οι πιο νεαρές σε ηλικία αθλήτριες, που δεν έχουν πάρει  μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά.

Για την ομάδα του Μαρκόπουλου το επόμενο φιλικό τέστ θα είναι το δίημερο 14-15/10 στο τουρνουά της Σαντορίνης “Νομίκεια 2016”, με τη συμμετοχή ακόμη του διοργανωτή Α.Ο Θήρας, Παναθηναϊκού, Πανναξιακού, ενώ το “τριφύλλι” θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 8-9/10 στο τουρνουά «Ι. Μαλακατές»  στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος» τις ομάδες των Α.Ο. Θήρας, Ηρακλή Κηφισιάς και ΑΣΠΕ Θέτις Βούλας.

Α.Ο. Μαρκόπουλο Revoil (Γ. Νικολάκης): Σόουζα, Δικαιούλια, Μερκάδο, Κλάιν, Λιάγκη, Πατεράκη, λιμπερο η Ιακωβίδου, Διάλα, Φακοπουλίδου, Νικολογιάννη, Τουλγαρίδου, Γεωργαντζή.

Παναθηναϊκός (Δ. Καζάζης): Χρυσομάλλη, Μερτέκη, Φιλντ, Πολ, Ρίτσι, Κωνσταντινίδου, Ρόγκα ( λ) και Λαγουδάκη, Παπαδοπούλου, Καρπουζά, Καββαδία και Κάστανου

Φωτό: dimsant@photography

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...