Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκησε Κέρκη Σάμου, ετοιμάζεται για Ολυμπιακό η Κηφισιά

Νίκησε Κέρκη Σάμου, ετοιμάζεται για Ολυμπιακό η Κηφισιά

Τη νίκη με 2-1 σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό πανηγύρισε στο Ζηρίνειο η Κηφισιά επί του Κέρκη Σάμου και την Παρασκευή οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Χριστοφιδέλη θα δώσουν νέο φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς σε ένα ακόμη δυνατό φιλικό είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, καθώς η ομάδα της Σάμου ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική σε πρώτο και τρίτο σετ.

Στο πρώτο σετ μάλιστα η ομάδα της Σάμου με τους Χάντ και Καπετανίδη απέκτησε το προβάδισμα με 7-10. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μετά το 13-13 προσπέρασαν με 16-15 για να αποκτήσουν το προβάδισμα με το 25-20.

Στο δεύτερο σετ η Κηφισιά μπήκε καλύτερα από την αρχή, δημιούργησε διαφορά ασφαλείας και στο τέλος με το 25-14 έκανε το 2-0.

Στο τρίτο σετ που έληξε στους 15 πόντους, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές δοκιμάζοντας παίκτες και τακτικές με τον Κέρκη Σάμου να το κατακτά με το 15-10.

Κηφισιά (Χριστοφιδέλης): Οκοσάνοβιτς, Κοσμάς, Σιημητράς, Στιβαχτής, Ρουσόπουλος, Ρικάρντο, Παπαδόπουλος, Φιλιππακόπουλος, Δραβόπουλος, Σπηλιώτης, Μαϊκόν, Τσέιβερς, Κοντοστάθης(λ).

Κέρκης (Παπαδόπουλος): Νικολάκης, Χαντ, Εφραιμίδης, Τουρνάκης, Καπετανίδης, Κουτσομύτης, Καρατζάς.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...