A2

Νίκησε την ομάδα του πατέρα της!

Νίκησε την ομάδα του πατέρα της!

Ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός, έγινε στο πλαίσιο του Σαββατιάτικου αγώνα Μακεδόνες Αξιού- Ασκληπιός Τρικάλων 3-0 για την Α2 γυναικών στο Κατσάνειο που χρησιμοποιούν ως προσωρινή έδρα οι τυπικά γηπεδούχοι.

Κορυφαία του αγώνα ήταν η παίκτρια των Μακεδόνων τα δύο τελευταία χρόνια, Κορινα Γιαννούλη, της οποίας ο πατέρας Γιάννης Γιαννούλης είναι πρόεδρος του Ασκληπιού Τρικάλων!

Με αλλά λόγια η κόρη νίκησε την ομάδα του πατέρα της, κατάσταση που προκάλεσε εντύπωση στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Κατσάνειο ενώ η ίδια μετά το ματς ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και δεν είχε το κουράγιο να πανηγυρίσει την επιτυχία της ομάδα της κόντρα στον παλιό της σύλλογο.

Την πικρία της ήττας που έδωσε στην οικογένεια της φρόντισε να «γλυκάνει» η ίδια η Κορίνα με μια στοργική αγκαλιά με τον πατέρα της αλλά και ο έμπειρος πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης των Μακεδόνων, Νίκος Ποντίκας, πρόσφερε στον ομόλογο του μερικά βάζα με μέλι!

Με τη νίκη αυτή οι Μακεδόνες διατηρήθηκαν αήττητοι στην κορυφή του δευτέρου υποομίλου του Β΄ομίλου της Α2 με 15 βαθμούς.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...