Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νικολογιάννη τριετίας στο Μαρκόπουλο

Νικολογιάννη τριετίας στο Μαρκόπουλο

Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε την απόκτηση της νεαρής ακραίας Ασημίνας Νικολογιάννη που θα ενισχύσει την ομάδα των Μεσογείων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΑΟΜ:

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας Ασημίνας Νικολογιάννη για 3 χρόνια. Η Ασημίνα είναι γεννημένη στις 4/6/1999, έχει ύψος 1,82 και αγωνίζεται ως ακραία.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς, με τον οποίο πρωταγωνίστησε κατακτώντας την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

Καλωσορίζουμε την Ασημίνα στην ομάδα μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

Στις πρώτες της δηλώσεις, ως αθλήτρια του ΑΟΜ, η Νικολογιάννη είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγα σε μια ομάδα που δίνει πολύ σημασία στις υποδομές. Όλοι οι προπονητές είναι εξαιρετικοί και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους για να μάθω νέα πράγματα και να φτάσω σε ένα καλό επίπεδο. Είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με έναν Σέρβο προπονητή και συγκεκριμένα τον κ. Βέσκο Ιβάνοβιτς που είμαι σίγουρη πως θα με βοηθήσει σε όλους τους τομείς.»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...