Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ζουπάνης: «Να υπάρξει μέριμνα για το ελληνικό βόλεϊ»

Ζουπάνης: «Να υπάρξει μέριμνα για το ελληνικό βόλεϊ»

Τρεις εβδομάδες από το δεύτερο lockdown λόγω της πανδημίας στη χώρα μας και νεότερα για το ελληνικό βόλεϊ δεν υπάρχουν, αφού η εξάπλωση του ιού δεν έχει καμία σχέση συγκριτικά με του πρώτου κύματος.

Για τη νέα -ιδιαίτερα δύσκολη- πραγματικότητα, μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου των βορείων προαστίων, ο διεθνής διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς, Νίκος Ζουπάνης.  «Ζούμε μια  δύσκολη  χρονιά,  καθώς ο covid- 19 έχει πλήξει μεγάλο μέρος της κοινωνίας και τον αθλητισμό φυσικά. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα για την προστασία όλων, αλλά είναι πολύ δύσκολο για όλους εμάς τους επαγγελματίες αθλητές η αποχή από τα γήπεδα για τόσο καιρό», ήταν το αρχικό σχόλιο του διεθνή άσου, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Είναι δύσκολο βιοποριστικά καθώς οι περισσότεροι από εμάς βγάζουμε τα προς το ζην από τον αθλητισμό. Αλλά είναι και επικίνδυνο να μένουμε σε αποχή τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών, όταν ξεκινήσουμε ξανά. Και αυτό γιατί είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς σε φόρμα και να γυμνάζεσαι στο σπίτι καθώς ο εξοπλισμός δεν είναι ίδιος. Όλοι μας κάνουμε υπομονή και ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό αλλά κυρίως ζητάμε να υπάρξει μέριμνα για το ελληνικό volley».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...