ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Νικούλη : «Στόχος μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα» (foto-vd)

Νικούλη : «Στόχος μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα» (foto-vd)

Την έναρξη της προετοιμασίας της εν όψει της συμμετοχής της στην Β Εθνική πραγματοποίησε η Ένωσης Ιλίου με την Βάσω Νικούλη να βάζει τις βάσεις για μια πετυχημένη χρονιά έχοντας στόχο η ομάδα να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Με αισιοδοξία και όνειρα για μια καλή χρονιά ξεκίνησε η Ένωσης Ιλίου την προετοιμασία της. Η Βάσω Νικούλη την Τρίτη είδε όλες τις αθλήτριές της να δίνουν το παρών στο κλειστό Γ. Κακούρης στο Ίλιον και να ξεκινάνε με χαμόγελα την προετοιμασία τους.

Μια προετοιμασία που θα κρατήσει ουσιαστικά τέσσερις εβδομάδες με την Νικούλη να ακολουθεί ένα πρόγραμμα προπονήσεων και εκγύμνασης πριν μπει η ομάδα σε ρυθμό των φιλικών αγώνων.

enosi-iliou-4 enosi-iliou-6

Η προπονήτρια της ομάδας μας κα Βάσω Νικούλη μίλησε για την πρώτη ημέρα της χρονιάς τονίζοντας «Κατ αρχάς να καλωσορίσουμε τις νέες αθλήτριες της ομάδας και θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχουμε μια άριστη συνεργασία.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τις περσινές μου αθλήτριες  που ανανεώσανε και θα είμαστε μια ακόμη χρονιά μαζί.

Η ομάδα φέτος αγωνίζεται στην Β Εθνική που είναι μια διαφορετική κατηγορία, με αρκετές απαιτήσεις. Στόχος της ομάδας είναι να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή πορεία κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Προσωπικός μου στόχος είναι να παντρέψω τις νέες αθλήτριες με τις παλιές, να υπάρχει καθημερινή βελτίωση και εξέλιξη τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Ωστόσο μεγαλύτερος στόχος μας είναι τα παιδιά στο τέλος της ημέρας να φεύγουν με χαμόγελο και γεμάτα από το προπονητήριο».

Το ρόστερ της Ένωσης Ιλίου

Άννα Μπούτα, Μερόπη Καλιαφεντάκη,  Αναστασία Καραγιαννίδη, Ιωάννα Χατζάκη, Ματίνα Ντασιώτη, Δέσποινα Κουτσοδημητροπούλου,Κατερίνα Πετρουλάκη, Νίκη Βαρβαρέλη, Κατιάνα Αλεξοπούλου, Νατάσα Τσιούτσια, Ναταλία Βακαλόγλου, Βίκυ Δικάρου

Η Βάσω Νικούλη (video)

FOTO 

enosi-iliou enosi-iliou-5