Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η νηνεμία επέστρεψε, ο Τσιπ φεύγει

Η νηνεμία επέστρεψε, ο Τσιπ φεύγει

Το καλό κλίμα στην Λαμία φαίνεται πως αρχίζει να επιστρέφει μετά τη συζήτηση που έγινε μεταξύ παικτών και διοίκησης, αλλά και ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με την προβληματική ΑΕκ, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Γιάννη Μέλκα,η οποία αναζητά νέο λίμπερο στη θέση του Αμερικανού Τσιπ.

Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψαν κανονικά οι παίκτες του Γυμναστικού, μετά την δυσφορία που υπήρχε ως προς τις οφειλές της διοίκησης απέναντί στους αθλητές.

Έπειτα από την αποχή της Δευτέρας, όπου στην προπόνηση συμμετείχαν μόνο ο Καρβούνης και οι δυο Βραζιλιάνοι, Ούγκο και Φαμπιάνο, η διοίκηση της ομάδας κάλεσε σε διάλογο τους αθλητές, οι οποίοι αφού πήραν τις εγγυήσεις που ήθελαν επέστρεψαν κανονικά στα καθήκοντά τους, καθώς ενόψει του σαββατιάτικου ματς με την ΑΕΚ, στο μυαλό των Ρουμελιωτών δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης.

Ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας, από την οποία θέμα χρόνου  θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Αμερικανού, Τσιπ.