Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Νησιώτισσα» η Δρακουλίδου, σε γνώριμα νερά η «Κέλε»

«Νησιώτισσα» η Δρακουλίδου, σε γνώριμα νερά η «Κέλε»

Οι Κατερίνα Δρακουλίδου και Ειρήνη Κελεσίδου αποτελούν τα τελευταία “γαλανόλευκα” κομμάτια  για την συμπλήρωση του φετινού εγχώριου… παζλ του Πανναξιακού, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Naxospress.gr, τα δύο κορίτσια έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση της πασαδόρου των Μακεδόνων και της λίμπερο της ομάδας.

Η 19χρονη Δρακουλίδου (1.80μ) που εκτός από τους Μακεδόνες έχει αγωνιστεί και στην Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι διεθνής πασαδόρος με τις μικρές ομάδες της Ελλάδας και όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα από τη Νάξο “είναι η μοναδική πασαδόρος έως τώρα στην ομάδα, κάτι που δείχνει ότι η μία από τις τρεις επιλογές των ξένων αθλητριών για τον Πανναξιακό θα είναι ξένη. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι η Δρακοπούλου είχε έρθει στη Νάξο για την παρουσίαση του πρωταθλήματος και ήταν ένα από τα …μοντέλα που ξεχώρισαν αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές υποσχέσεις”.

Για την 24χρονη Ειρήνη Κελεσίδου (1.75μ), η παραμονή ασφαλώς αποτελεί μία επιβράβευση για την περσινή της προσπάθεια, καθώς για μια ακόμη χρονιά θα συνεργαστεί με τον Ζόραν Κόβαζιτς.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...