Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Νυστέρι για Κατσαντώνη (video)

Νυστέρι για Κατσαντώνη (video)

Θέμα ωρών είναι η εισάγωγή της διαγώνιας, Ιωάννας Κατσαντώνη στο χειρουργείο, καθώς η άσος της ΑΕΚ, υπέστη ρήξη χιαστού στο πρόσφατο φιλικό με τον Πανναξιακό στη Νάξο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες.

Ο τραυματισμός λοιπόν της Κατσαντώνη αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί σε μία εντελώς ανύποπτη φάση του γ’ σετ, όπου έκανε μία πίσω μετακίνηση, χωρίς να υπάρχει πίεση ή επαφή αντιπάλου.

Κάτι που σημαίνει ότι ενόψει του προσεχούς πρώτου ημιτελικού  των πλέι οφ της Α1 γυναικών ο τεχνικός της “Ένωσης”, Μανόλης Ρουμελιώτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα, μετά τις μικροενοχλήσεις των Αργυροπούλου, Γιακουμη προκειμένου να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στις φρεσκοεστεμμένες Κυπελλούχες Ελλάδας.

Με “αιχμή του δόρατος” τη Φάκη

Το πιθανότερο λοιπόν είναι να ξεκινήσει βασική διαγώνια αντί της άτυχης Κατσαντώνη τη νεαρή διεθνή, Ζωή Φάκη, που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών U18 της Βουλγαρίας, αλλά λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της με τις υπόλοιπες ομάδες της “Ένωσης”, όπως αντίστοιχα και η έτερη “κιτρινόμαυρη” διεθνής της Κορασίδων, Πατέλη, θα έχει παίξει μέσα σε ένα 24ωρο άλλα δύο παιχνίδια.

“Μη φοβάσαι” το… Bullying

Πριν από λίγες εβδομάδες μάλιστα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan και ειδικότερα των στοχευμένων δράσεων κατά του σχολικού εκφοβισμού  (Bullying) η Ιωάννα Κατσαντώνη, μαζί με καταξιωμένους αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού, όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Αντώνης Φώτσης, Αλεξάνδρας Ασημάκη, Κώστας Τσαλκάνης, Λευτέρης Πετρούνιας, Μάκης Καλαράς, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, Βασιλική Μιλλούση και Μιχάλης Ζαμπίδης συμμετείχαν σε διαφημιστικό σποτ με τίτλο “Μη Φοβάσαι”, σε μία προσπάθεια να καταδείξουν ότι η ενδοσχολική βία δεν είναι παιχνίδι.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...