LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Νοκ άουτ στου Ρέντη

Νοκ άουτ στου Ρέντη

Το εισιτήριο για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός και η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 σε νοκ άουτ αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Ρέντη το Σάββατο (17/10, 17.00, διαιτητές: Λ. Μούλα, Νικολόπουλος).

Αμφότερες οι ομάδες προκρίθηκαν στη Β΄φάση με τον Ολυμπιακό να παίρνει το πλεονέκτημα της έδρας. Όποια ομάδα νικήσει θα ακολουθήσει τον διοργανωτή Φοίνικα στο φάιναλ-4.

«Θα αντιμετωπίσουμε την Παναχαϊκή όπως αρμόζει»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Παπαδόπουλος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το πρώτο που θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Τα αποτελέσματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα, δεν έχουν καμία σημασία για εμάς και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, όπως αρμόζει σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Είμαστε αρκετά έτοιμοι στην παρούσα φάση, ωστόσο κάθε μέρα βελτιώνουμε μικρά πράγματα μέσα στις προπονήσεις αφού συνεχώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

«Πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιονίκης και αρχηγός της Πατρινής ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση και άπαντες είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι μπορούμε.  Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο πλήρες ρόστερ ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση, θα παίξουμε ελευθέρα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για νίκη».