ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ντεμπούτο 12χρονης στη νίκη του Μυγδονιακού

Ντεμπούτο 12χρονης στη νίκη του Μυγδονιακού

H παγκορασίδα του Μυγδονιακού Χατζηευστρατίου Μιχαέλα πήρε το «βάπτισμα πυρός» στη γυναικεία ομάδα στο κυριακάτικο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΠΕΣΘ, όπου η ομάδα επικράτησε 3-1 (25-20, 23-25, 25-19, 25-13) σετ της φιλοξενούμενης Αναγέννησης Ν. Ρυσίου.

Οι «πορτοκαλί» της Άντζυ Τρύψια παρά το εμφανές άγχος, κατάφεραν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης να επιβάλλουν το ρυθμό της με εξαίρεση το β’ σετ, όπου η ομάδα του Ν. Ρυσίου ισοφάρισε με αντεπίθεση διαρκείας, αλλά όσο πέρναγε η ώρα η ομάδα του Βασίλη Μητρούδη, έμοιαζε σα να ξεμένει από δυνάμεις.

Μάλιστα στο τελευταίο σετ, όπου εξελίχθηκε σε… μονόλογο για τις «οικοδέσποινες» η Τρύψια δεδομένου ότι προετοιμάζει από τώρα τις μικρές της ομάδας για την συνέχεια όχι μόνο του Πρωταθλήματος Γυναικών, αλλά και για το Πρωτάθλημα των Παγκορασίδων.έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε άλλες αθλήτριες της, μεταξύ των οποίων και η 12χρονη Χατζηευστρατίου.

Ο επόμενος αγώνας του Μυγδονιακού είναι με τον Ηρακλή 2015 στο Κατσάνειο, την Κυριακή 5/11/2017 (18:00).

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ): Τσιτσιπλάμη Ελένη (C), Μποσταντζόγλου Ελένη, Αξάρη Αναστασία, Μυλωνά Άννα, Χατζίκου Βίκυ, Αρνάκη Ελισσάβετ, Δάκου Λιάνα (L), Χατζηαστερίου Μαρία (L), Καραγιάννη Θέη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Χατζηευστρατίου Μιχαέλα, Καραντάκη Δήμητρα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Λάκη Μαρία.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ: (Μητρούδης Βασίλειος): Ριζοπούλου Ίνκα (C), Μπαλάσα Ευαγγελία, Καντούρη Χρύσα, Ανασίδου Σοφία, Σάγκοβιτς Δήμητρα, Πετίδου Μάγδα, Φουτσιτσάκη Δώρα (L), Γκαμάνη Ειρήνη (L), Χριστολιάκου Αλεξάνδρα, Πήττα Νικολέτα, Γιοβανέκου Μαρία, Δημητριάδου Χρύσα, Κουτσομάρκου Ανδριανή, Κουτούπα Αναστασία.