CHAMPIONS LEAGUE

Ντεμπούτο μέσω… Γιουβέντους

Ντεμπούτο μέσω… Γιουβέντους

Το Τσάμπιονς Λίγκ στο βόλεϊ μπορεί να μην έχει ξεκινήσει, ωστόσο Κλάρκ, Γιούρισιτς και Ντιάτσκοφ φρόντισαν να κάνουν ντεμπούτο στην διοργάνωση του ποδοσφαίρου παρακολουθώντας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την ποδοσφαιρική ομάδα να νικά 1-0 την Γιουβέντους…

Ανυπόμονοι να ξεκινήσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού… Για την ακρίβεια όμως ορισμένοι αθλητές του φρόντισαν να ξεκινήσουν από άλλο άθλημα για να πάρουν μια γεύση από την διοργάνωση…

Συγκεκριμένα οι Γιούρισιτς, Ντιάτσκοφ και Κλάρκ μαζί με τον πρώην «ερυθρόλευκο» και νυν παίκτη του Παμβοχαϊκού Τζορτζ Παπαδόπουλο βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη επί της Γιουβέντους.

Ο πλέον εκδηλωτικός της παρέας ήταν ο Κάρσον Κλάρκ. Ο 25χρονος διαγώνιος  Ολυμπιακού, ως κλασικός Αμερικάνος, δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες και να γράφει βιντεάκια με το κινητό του και να συμμετέχει – ή καλύτερα να προσπαθεί να συμμετέχει στα συνθήματα των οπαδών της ομάδας.

Φυσικά ο Καλιφορνέζος διαγώνιος φρόντισε να ποστάρει και σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Instagram και να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο το… ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λίγκ.