Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι ανοικτό σε όλα

Ντέρμπι ανοικτό σε όλα

Να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο του παραμένοντας κοντά στον Ολυμπιακό  πίνακα θέλει ο Φοίνικας Σύρου απέναντι στον μαχητικό και έτοιμο για όλα Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας…

Στην Ερμούπολη ο Φοίνικας Σύρου μετά τον αποκλεισμό του από την Σασταμάλα στρέφει την προσοχή του στην Ελλάδα υποδεχόμενος τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι οι «κυανέρυθροι» παρά την κούραση θέλουν να φθάσουν στη νίκη και να παραμείνουν σε… υψηλή τροχιά περιμένοντας και τα νέα από το ντέρμπι της Πυλαίας.

Ο Νίκολιτς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και με το κίνητρο της πρώτης θέσης ευελπιστεί πως θα πανηγυρίσει το τρίποντο που θα κρατήσει και την ομάδα αήττητη στην έδρας της.

Ο Τόμισλαβ Ντόκιτς είπε: «Υπάρχει κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες αλλά ευτυχώς δεν είχαμε κάποια μετακίνηση. Ο αντίπαλος μας είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε τη νίκη. Είναι ωραίο να βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Δίνει κίνητρο να ξεχάσουμε την κούραση και να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Ο κόσμος μας στηρίζει και θέλουμε να του ανταποδίδουμε την ευγνωμοσύνη μας με επιτυχίες».

Το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό και θα δώσει συνέχεια στις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις θέλουν οι ακρίτες του Έβρου.

Οι «πράσινοι» μετά την μεγάλη νίκη τους κόντρα στη Κηφισιά θα επιδιώξουν να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν από τους Πειρατές.

Μοναδική απουσία για τον Κριστόφ θα είναι ο έμπειρος κεντρικός Θοδωρής Χουσίδης.

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος που ήταν ο MVP της 9ης αγωνιστικής αναφερόμενος στον αγώνα δήλωσε «Ο Φοίνικας, η Κηφισιά και ο Ολυμπιακός δεν έχουν χάσει ακόμα στην έδρα τους. Την Κηφισιά τη νικήσαμε στην έδρα μας, γιατί όχι να μην πάρουμε τη νίκη στη Σύρο; Δε λέω πως είναι εύκολο αλλά με την αυτοπεποίθηση που έχουμε αποκτήσει είμαστε έτοιμοι για όλα. Υπάρχει κούραση και από το ταξίδι αλλά είμαστε καλά και έτοιμοι για έναν καλό αγώνα».