LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ντέρμπι «αιωνίων» και…πρόκρισης στο Ρέντη

Ντέρμπι «αιωνίων» και…πρόκρισης στο Ρέντη

Με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο Ρέντη (19:00) στα ημιτελικά του League Cup δίνοντας συνέχεια στα ντέρμπι αιωνίων που πάντα κρύβουν εκπλήξεις και είναι απρόβλεπτα…

Η ώρα της αλήθειας για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έφθασε καθώς ο πρώτος στόχος της χρονιάς θα κριθεί σε λίγες ώρες στο Ρέντη.

Εκεί όπου έμελλε να διεξαχθεί τελικά ο πρώτος ημιτελικός του League Cup μετά την αναβολή του Final 4 της Κύπρου.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχοντας το πλεονέκτημα έδρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα νοκ-αουτ παιχνίδι με τον νικητή να αποκτά και το πλεονέκτημα έδρας στον τελικό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν τη νίκη –πρόκριση προς τα τελικά της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της φετινής χρονιάς.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών και άπαντες δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη επί του «αιώνιου» κρατώντας και το αήττητο σερί τους επί ελληνικού εδάφους.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού αναφερόμενος στον αγώνα υπογράμμισε «Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα κρίνει πολλά για τον πρώτο στόχο της σεζόν. Έχουμε αβαντάζ έδρας αλλά πρέπει να παίξουμε καλά για να το εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να μας υποστηρίξει. Στόχος μας είναι ο τίτλος του Λιγκ Καπ και περιμένω πως θα κάνουμε το βήμα για τον τελικό».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μενέλαος Κοκκινάκης ο οποίος έδειξε και την δίψα για τίτλους που επικρατεί στον Πειραιά τονίζοντας ««Δουλεία μας είναι να κερδίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι δουλειά του να παίρνει τίτλους και να προσπαθεί για το καλύτερο πάντα. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα δώσουμε το 100% και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη».

Τη νίκη που θα τον φέρει στον τελικό της διοργάνωσης θέλει όμως και ο Παναθηναϊκός που εμφανίζεται σοβαρός και έτοιμος για την υπέρβαση.

Οι «πράσινοι» με το 3-0 επί του Παμβοχαϊκού έδειξαν έτοιμοι στην επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη μέχρι τέλους.

Το ντεζαβαντάζ έδρας είναι δεδομένο, όμως όλοι γνωρίζουν πως μπορούν να φθάσουν στη νίκη με τον Πέπε Γκονζάλεζ να δηλώνει «Καταρχάς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα αγωνιστούμε στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ και φυσικά στόχος μας είναι η νίκη ώστε να παίξουμε στον τελικό. Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι και από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...