Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι με «χαμηλά τη μπάλα» στο Ζηρίνειο

Ντέρμπι με «χαμηλά τη μπάλα» στο Ζηρίνειο

Δυνατές συγκινήσεις και όμορφο θέαμα υπόσχονται στον κυριακάτικο αγώνα της 13ης αγωνιστικής Volleyleague “Πάμε Στοίχημα” Κηφισιά και Παμβοχαϊκός, με τις δύο φετινές ομάδες-εκπλήξεις να κοντράρονται στο χαμηλοτάβανο Ζηρίνειο με μόνο στόχο τη νίκη που θα εδραιώσει τη θέση τους στην 4άδα.

Οι γηπεδούχοι, που από… πέρυσι απολαμβάνουν τη θέα της φετινής Volleyleague από την κορυφή (30β), μπορεί στον ‘Α γύρο να κέρδισαν τους διεκδικητές του τίτλου, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, όμως δεν έχουν ξεχάσει την ήττα τους στο Βραχάτι. Κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστα Αρσενιάδη. «Ο αντίπαλός μας προέρχεται από τη μεγάλη νίκη που σημείωσε μεσοβδόμαδα επί του ΠΑΟΚ. Μια νίκη η οποία τον εκτόξευσε στη βαθμολογία και του επιτρέπει να βάζει υψηλούς στόχος. Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεχνάμε ότι ο Παμβοχαϊκός ήταν μια από τις δυο ομάδες που μας νίκησε στον πρώτο γύρο. Αναμένεται να γίνει σπουδαίο ματς. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε την απόδοση εκείνη που θα μας δώσει το θετικό αποτέλεσμα».

Στην αντίπερα όχθη, ο θρίαμβος επί του ΠΑΟΚ πριν λίγα 24ωρα δεν έχει “φουσκώσει” τα μυαλά των παικτών του Γιώργου Χριστόπουλου, που κρατάνε ενόψει μιας δύσκολης ακόμη αναμέτρησης “χαμηλά τη μπάλα” ελπίζοντας να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις, που τους έχουν φέρει φέτος στην 4η θέση (23β). “Είναι παιχνίδι που ό,τι και να κανείς μαθαίνεις” δήλωσε στο Volleyplanet ο διεθνής κεντρικός, του Παμβοχαϊκού, Παναγιώτης Πελεκούδας και συμπλήρωσε: “Η Κηφισιά είναι η ομαδα με τους δυο πιο έμπειρους αθλητές στην Ελλάδα, τον Χριστοφιδέλη και τον Στέφανου. Το γεγονός αυτό θεωρώ ότι προσφέρει την ηρεμία και την καλη ανάπτυξη που έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι αντίπαλοί μας στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αν καταφέρουμε στο Ζηρίνειο να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι της αντιπάλου μας, τότε, μπορούμε να φύγουμε από εκεί με κάποιο κέρδος.”

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής συμπληρώνει η κρίσιμη αναμέτρηση της προσεχούς Δευτέρας στο Χαλκιοπούλειο μεταξύ της ουραγού ΓΣ Λαμίας και του Άρη, που θα μεταδωθεί απευθείας το Novasports 3