Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι παραμονής στη Μίκρα

Ντέρμπι παραμονής στη Μίκρα

Από το ντέρμπι κορυφής στο ντέρμπι παραμονής τη Δευτέρα (16/2, 17.30) εκεί όπου ο Άρης αντιμτωπίζει τη ΜΕΝΤ, στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 16ης αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.

Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δυο ομάδες με τον Άρη να έχει 10 βαθμούς (10η θέση) και να αναζητα την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα ενώ από την άλλη η ΜΕΝΤ με 13 βαθμούς (9η θέση).

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Μέλκας -που δεν έχει πλέον στη διάθεσή του τον Νικηφορίδη– ανέφερε για το ματς: «Έχουμε πολύ δύσκολο αγώνα με έναν αντίπαλο που έχει τον απόλυτο σεβασμό μας. Για μας είναι πολύ κρίσιμο ματς κι αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες παραμονής πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στις τελευταίες θέσεις με τους βαθμούς που πήραν Λαμία και ΑΕΚ τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ».

Από την άλλη στη ΜΕΝΤ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Τσαϊρέλη σχολίασε: «Είναι ένα τοπικό ντέρμπι με δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Πήγε καλά η εβδομάδα με σωστή προετοιμασία και χωρίς προβλήματα. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά για να πετύχουμε την παραμονή μας. Οι βαθμοί που πήραν Λαμία και ΑΕΚ μας πιέζει την κατάσταση περισσότερο αλλά εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα και στη δική μας πορεία».

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015
Γυμναστήριο Μίκρας 17.30: Α.Σ Αρης – Ένωση Τούμπας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αβραμίδης. Παρατηρητής: Βανδώρος. Επόπτες: Δρανίτσας, Χατζηπαντελή. Γραμματεία: Λαδάς.