Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι παραμονής στο Χαλκιοπούλειο

Ντέρμπι παραμονής στο Χαλκιοπούλειο
Η Λαμία υποδέχεται τη ΜΕΝΤ την Τετάρτη (28/1, 19.00) για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ.
Οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς, το ίδιο όμως και οι φιλοξενούμενοι που επίσης έχουν στόχο την παραμονή. Η Λαμία έχει μόλις μία νίκη – εντός έδρας – με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και θέλει να πλησιάσει την ΑΕΚ και τον Άρη.

Με νέο πρόσωπο τον Θεόδωρο Τσαδήμα που πιθανότατα να αγωνιστεί λίμπερο, αλλά και έχοντας προχωρήσει στην αντικατάσταση του Πολωνού Γιάροσλαβ Λεχ που αποχώρησε, η ομάδα του Θανάση Κατσιγιάννη θέλει να αιφνιδιάσει στο αγωνιστικό μέρος, με τον κόουτς να τονίζει: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και ειδικά εμείς. Τέτοιες ώρες δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Θέλουμε τον κόσμο και όποιος φίλος του συλλόγου μπορεί θέλουμε να μας βοηθήσει».

Από την άλλη χωρίς τον πασαδόρο Ματέο Πάρις που προτίμησε να μην επιστρέψει από την Ιταλία, η ΜΕΝΤ θα αγωνιστεί με επιλογές στους πασαδόρους τους Ναζίρη και Παντίρη με την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση να βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας και να στοχεύει στην 5η νίκη της στο πρωτάθλημα και στην πρώτη εκτός έδρας.

Ο προπονητής της ΜΕΝΤ Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Είναι από τους αγώνες που έχουν διπλή βαθμολογική σημασία. Θα έλεγα πως είναι εξάποντο εάν καταφέρουμε να νικήσουμε. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια αλλά πιστεύω πως σαν ομάδα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Κι εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Με νίκη θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την παραμονή μας χωρίς να την εξασφαλίσουμε».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
24/07/2024

Τα θέλει όλα… ο Παγένκ!

Για τέταρτη διαδοχική σεζόν, ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός Αλεν Παγένκ παραμένει στο λιμάνι και το κίνητρο αλλά και η επιθυμία για τρόπαια -ειδικά τη σεζόν...