UNCATEGORIZED

Ντέρμπι παραμονής στον Έβρο, φαβορί ο ΠΑΟΚ με ΟΦΗ

Ντέρμπι παραμονής στον Έβρο, φαβορί ο ΠΑΟΚ με ΟΦΗ
Με το ντέρμπι των νεοφώτιστων μεταξύ του Άθλου Ορεστιάδας και του Πηγάσου Πολίχνης που δίνουν μάχη επιβίωσης και εδραίωσης στην κατηγορία και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-ΟΦΗ θα ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League σε Ορεστιάδα και Πυλαία αντίστοιχα.

Στο ντέρμπι του “Ν. Σαμαρά” οι δύο ομάδες ισορροπούν στους 11 βαθμούς και είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη και τη βαθμολογική συγκομιδή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το πλασάρισμα τους στην τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου.

O προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Χουσίδης δήλωσε: «Έπειτα από δύο εκτός έδρας ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, επιστρέφουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο μας τον οποίο χρειαζόμαστε πάντα δίπλα μας. Πόσο μάλλον σε ένα ματς κομβικής σημασίας, όπως αυτό με τον Πήγασο Πολίχνης. Πρέπει να παρουσιαστούμε σωστά «διαβασμένοι» και αποτελεσματικοί, ούτως ώστε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε με μεγαλύτερες αξιώσεις την προσπάθειά μας για παραμονή».

Ο αρχηγός του Άθλου Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πλέον το μυαλό μας στρέφεται στον κρίσιμο και κομβικό αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Πήγασο Πολίχνης. Το αυριανό παιχνίδι είναι για εμάς ένα ακόμη ντέρμπι, βρισκόμαστε στην ίδια βαθμολογική θέση με τους αντιπάλους μας, οπότε γνωρίζουμε καλά ότι η νίκη θα μας δώσει τεράστια βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουμε. Περιμένουμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να γίνει ο έβδομος παίχτης μας, ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με τη λήξη μία ακόμη σπουδαία επιτυχία»!

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι από τα λεγόμενα «must win» με την Ορεστιάδα. Η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να μπορέσει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι με μια αντίπαλο η οποία έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, κερδίσαμε στον πρώτο γύρο αλλά τώρα πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τον τρόπο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ο πασαδόρος του Πήγασου Πολίχνης Αποστόλος Πετσιάς : « Να ευχαριστήσω την οικογένειά του Πήγασου που με υποδέχτηκε πάρα πολύ όμορφα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην οικογένειά του για το επόμενο μισό της σεζόν. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άθλο Ορεστιάδας εμείς τις μέρες που μας απομένουν θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, όπως πρέπει, είναι ένα ντέρμπι και οι δύο ομάδες κυνηγάμε τους βαθμούς, εμείς θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα».

Νωρίτερα, στις 17.00 στο PAOK Sports Arena ο γηπεδούχος “δικέφαλος του Βορρά” υποδέχεται τον ουραγό ΟΦΗ, ο οποίος ενισχυμένος στο β’ γύρο έχει επιδοθεί σε ένα “ντεμαράζ” συγκομιδής βαθμών με την ελπίδα για την παραμονή.  Ωστοσο, ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που στοχεύει στο τρίποντο για να εκμεταλευτεί και την ήττα του Παναθηναϊκού στη Σύρο ώστε να εδραιωθεί στη 2η θέση και να κυνηγήσει μέχρι τέλους τον Ολυμπιακό για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Ο ΠΑΟΚ έχει 27 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός που έδωσε τον αγώνα του, ενώ ο Ολυμπιακός έπιασε τους 35.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θα πρέπει να παίξουμε κόντρα στον ΟΦΗ με απόλυτη σοβαρότητα. Φυσικά, δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, και ειδικά κόντρα στον ΠΑΟΚ, όλοι παίζουν με κίνητρο. Ο ΟΦΗ έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ του, οι οποίες ανέβασαν το επίπεδο, και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, όπως προείπα, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, και αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτή την περίοδο. Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και μία σημαντική νίκη, σεβόμενος πάντα τον αντίπαλο».

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 5€, VIP: 10€

Ο ΟΦΗ μετά τη νίκη επί του Αριστοτέλη πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία και με την ελπίδα να κάνει καλή εμφάνιση και ίσως και μία μεγάλη υπέρβαση που θα τον ανεβάσει και άλλο ψυχολογικά.

O προπονητής του ΟΦΗ και πρώην του ΠΑΟΚ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ μέσα στο παλατάκι είναι πολύ δυνατός. Είναι απο τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Θα ενισχυθούμε και με το νέο μας κεντρικό, τον Μπλούμπεργκς, Θέλαμε ένα κεντρικό δίπλα στην πάσα. Έχει καλό σέρβις και είναι καλός στην επίθεση. Κάνουμε μια νέα αρχή και χρειαζόμαστε νίκες για να σωθούμε».

Ο διεθνής διαγώνιος του ΠΑΟΚ Γιώργος Τζιουμάκας είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που πάει για πρωτάθλημα. Έχει άλλους στόχους απο εμάς. Πάμε να βρούμε ρυθμό και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Σε 7 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες επί του ΟΦΗ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Π.Α.Ο.Κ. – Ο.Φ.Η.

Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Βασδέκης, Καπλάνης, Γραμματεία: Δεληκωστίδου.

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας – Πήγασος Πολίχνης

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Μέκιος, Βαγγέλογλου, Γραμματεία: Σαρδάνη.

UNCATEGORIZED
19/12/2023

Μ.Δ.Ο. της Ε.Σ.Α.Π.: Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 3-0 και «καμπάνες» στον Ολυμπιακό για το επεισοδιακό ματς στο Ρέντη

Με μηδενισμό του Ολυμπιακού και την κατακύρωση της νίκης με 3-0 στον Παναθηναϊκό τιμώρησε με απόφασή του το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ τους...