Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι στο απόρθητο Ζηρίνειο

Ντέρμπι στο απόρθητο Ζηρίνειο
Με το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΑΟΠ Κηφισιάς και του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (15/2) στο Ζηρίνειο θα πέσει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής (18.00, Novasports-3, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης).
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις δυο ομάδες που την προηγούμενη εβδομάδα πήραν την πρόκριση και συνεχίζουν και στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα. Στη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε σημαντικά και αύριο θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Εμείς όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μόνο για την ώρα του αγώνα».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης από τη μεριά του σημείωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα μέσα σε ένα ιδιαίτερο και δύσκολο γήπεδο. Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια δείχνει μια σταθερότητα και πάντα μέσα στην έδρα της παίζει πολύ καλά. Περιμένουμε να γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα που θα κρίνει ίσως και το πλασάρισμα στην πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος».

H Kηφισιά -όπως και ο Φοίνικας- παραμένουν αήττητοι στην έδρα τους. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει 38 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, ένα βαθμό πίσω από τον Φοίνικα Σύρου και +4 από τον δικέφαλο τον οποίο στον Α΄γύρο είχε νικήσει στo PAOK Sports Arena με 3-1 σετ. Επομένως θα παίξει ρόλο και το τελικό σκορ για το ποια ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα εάν υπάρξει μεταξύ τους ισοβαθμία.