Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντέρμπι στον Έβρο

Ντέρμπι στον Έβρο

Στον Έβρο και την Αλεξανδρούπολη ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική της Volleyleague με τον Εθνικό να υποδέχεται (17:00/ΕΡΤ 2) τον Παναθηναϊκό με τη νίκη να είναι κοινός στόχος και των δύο ομάδων.

Με ντέρμπι πέφτει η αυλαία της 10ης αγωνιστικής, με τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Παναθηναϊκό να δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν το τρίποντο.

Οι Θρακιώτες του Σάκη Μουστακίδη μετρούν 3 συνεχόμενες ήττες και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα ικανοποιόντας παράλληλα τους φιλάθλους τους που αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό της πόλης.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, η προετοιμασία των «κυανόλευκων» κύλησε ομαλά και άπαντες αισιοδοξούν στο αποτέλεσμα που θα τους φέρει πιο πάνω από την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα που βρίσκονται σήμερα.

Με αρκετή δόση χιούμορ ο Σάκης Μουστακίδης αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε «Θα γίνει η μάχη των Θερμοπυλών. Ενας ακόμα κρίσιμος αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές και βγάζουν πάθος και θέληση στον αγώνα. Χρειαζόμαστε βαθμούς αλλά δεν θέλω να περάσει η πίεση στο παιχνίδι μας. Θέλω να έχουμε πάθος για τη νίκη και για κάθε πόντο που θα παίζουμε να ματώνουμε αλλά πάνω απ΄ολα πρέπει να κρατήσουμε την πειθαρχία στο παιχνίδι και στην τακτική μας. Είναι πολύ καλό που θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση και ο κόσμος του βόλεϊ θα παρακολουθήσει έναν ωραία αγώνα».

Με στόχο τη νίκη που θα δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο διάστημα θα παραταχθεί στον Έβρο ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» με τις νίκες τους επί Παμβοχαϊκού και Φοίνικα Σύρου έχει πολύ καλή ψυχολογία και θέλει να πάρει τις νίκες επί Εθνικού και Κηφισιάς στα επόμενα παιχνίδια προκειμένου να φθάσει ακόμη και στην 2η θέση της βαθμολογίας.

O κεντρικός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Πελεκούδας σχολιάζοντας την αναμέτρηση του Έβρου τόνισε «Πάμε στην Αλεξανδρούπολη με στόχο να πάρουμε τη νίκη. Το μεγάλο μας κίνητρο είναι να κλείσουμε τον Α΄γύρο με δύο ακόμα νίκες κόντρα στον Εθνικό και την Κηφισιά ώστε πάνω στο νήμα να προσπεράσουμε τον Παμβοχαϊκό και να πάρουμε την 3η θέση. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας σε δύσκολη έδρα. Ο Εθνικός προέρχεται από τρεις ήττες και θα παλέψει για βαθμούς. Στόχος μας είναι να μην του δώσουμε δικαίωμα να μπει στην διεκδίκηση του παιαχνιδιού».