Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Ντύνεται» ξανά Αμαζόνα η Κωνσταντέλλου

«Ντύνεται» ξανά Αμαζόνα η Κωνσταντέλλου

Έπειτα από 9 χρόνια απουσίας η Κυπελλούχος του Ολυμπιακού,  Έμιλυ Κωνσταντέλλου είναι έτοιμη να επιστρέψει στην ομάδα άρχισε την καριέρα της, τις Αμαζόνες της Νέας Ερυθραίας.

Η 27χρονη Ελληνίδα κεντρική (1.84μ), που βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τη συμφωνία της με την ομάδα των βορείων προαστείων, θα επιστρέψει σε γνώριμα αποδυτήρια, στα οποία βρέθηκε για πρώτη φορά το 2010 και έζησε σημαντικές στιγμές μέχρι το 2015.  Φέτος μάλιστα, πέρα από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου οι δρόμοι της Κωνσταντέλλου θα σμίξουν ξανά και με τον τεχνικό Βασίλη Πανδή, με τον οποίο συνεργάστηκαν με επιτυχία τη διετία 2017/19 στον Πορφύρα.

Από τότε μέχρι σήμερα όμως η Κωνσταντέλου, αγωνιζόμενη με τα “χρώματα” των ΦΟ Βριλησσίων, Ηρακλή Κηφισιάς, Πορφύρα, Πανναξιακού ΑΟΝ, Παναθηναϊκού, Α.Ο. Θήρας και Ολυμπιακού, απέκτησε πέρα από το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό (2021/22) και το φετινό Κύπελλο Ελλάδας με Ολυμπιακό, πολύτιμες ευρωπαϊκές εμπειρίες και παραστάσεις από το Challenge Cup, οι οποίες θα βοηθήσουν τις ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες στην προσπάθεια διάκρισης στην Preleague και το στόχο ανόδου στα σαλόνια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ που “αγγίξαν” τα κορίτσια της Ν. Ερυθραίας φέτος.