Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ντόκιτς: «Ευχαριστημένοι με τη 2η θέση»

Ντόκιτς: «Ευχαριστημένοι με τη 2η θέση»

“Γλυκόπικρη” γεύση άφησε το φινάλε της σεζόν στον Σέρβο άσο του Φοίνικα, που λόγω του συντηρητικού του παιχνιδιού, εξαιτίας των ενοχλήσεων στα πλευρά του δεν κατάφερε στον 4ο τελικό να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα του να μείνει ζωντανή στο όνειρο του τίτλου.

Έτσι ο διαγώνιος του Φοίνικα, Τόμισλαβ Ντόκιτς, που αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο “Πειρατικό” με το ασημένιο μετάλλιο, αλλα και την κλήση του στο ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας του από τον εκλέκτορα της Σερβίας , Νίκολα Γκρμπιτς, πιστός στο fair play έδωσε τα εύσημα στους πρωταθλητές: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν όμορφη η εικόνα με τους φίλους του. Παίζαμε πάρα πολύ καλά, αλλά ψυχολογικά δεν ήμασταν έτοιμοι για να πάρουμε και 3ο σετ. Δεν μπορούσα να δώσω το 100% αλλά τι να κάνουμε; Είμαστε ευχαριστημένοι με την 2η θέση».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού Ηλία Λάππα,  ο οποίος μετά την 2η συμμετοχή σε σειρά τελικών της Volleyleague μετά το 2012 με τον Ηρακλή, τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ο Φοίνικας κάθε χρόνο μεγαλώνει και ελπίζω κάποια στιγμή να έρθει η ώρα να σηκώσει και αυτός τον τίτλο του πρωταθλήματος».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...