Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ντουέτο επιτυχιών

Ντουέτο επιτυχιών

Να διατηρήσουν τα σκήπτρα στον Πειραιά για μια ακόμη χρονιά και να προσπαθήσουν για μια καλή πορεία στην Ευρώπη έθεσαν στόχο Αρετή Τέζα και Αρέτα Κονόμι κατά την πρώτη προπόνηση της χρονιάς…

Ώρα προπονήσεων σήμανε το απόγευμα στον Πειραιά και το Ρέντη με τις παλαιές και τις νέες αθλήτριες να δίνουν το παρών στην έναρξη της προετοιμασίας.

Στο κλειστό του Ρέντη μπορεί να απουσίαζε το… τάραφλεξ, ωστόσο δεν έλειπαν τα χαμόγελα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Εκεί όπου παλαιές και νέες αθλήτριες του Ολυμπιακού έχουν κοινό στόχο την συνέχιση των επιτυχιών στην Ελλάδα και την πραγματοποίηση μιας καλής πορείας στην Ευρώπη.

Αυτό εξάλλου έθεσαν στο Volleyplanet και ως στόχο, τόσο η Αρετή Τέζα, όσο και η Αρέτα Κονόμι λίγο πριν μπούνε στην… βάσανο των φετινών προπονήσεων.

Η έμπειρη πασαδόρος των «ερυθρολεύκων» αναφερόμενη στην έναρξη της προετοιμασίας και τους στόχους τόνισε «Νομίζω  πως στον Ολυμπιακό όταν μιλάμε για στόχους είναι μόνο το πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εγώ θα ευχηθώ τα βασικά. Να έχουμε υγεία, γιατί πέρσι ζήσαμε πολλές κακές στιγμές. Εύχομαι φέτος να ήμαστε υγιείς και να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Κάθε χρόνο πρέπει να παλεύουμε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Με τα λόγια δεν παίρνουμε τίτλους, θα πρέπει να δουλέψουμε. Να ήμαστε σε καλή φυσική κατάσταση, να μην έχουμε τραυματισμούς. Η Ευρώπη και μια καλή πορεία εκεί είναι ένας διακαείς πόθος. Βέβαια είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα ήθελα ο Ολυμπιακός να κάνει μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Το κλίμα είναι ευχάριστο και ανάλογο με αυτό των τελευταίων 3 ετών».

Από την πλευράς της η Αρέτα Κονόμι ξεκινώντας για 4η συνεχόμενη χρονιά προετοιμασία στην ομάδα δήλωσε «Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει. Στην ουσία είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Όλα τα άλλα τα έχουμε. Έχουμε την χαρά, έχουμε την διάθεση, να έχουμε την υγεία μας να μπορέσουμε να δουλέψουμε σωστά και να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Από εκεί και μετά στην Ευρώπη ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε από την περσινή χρονιά θα ήταν το ιδανικό».

Όσον αφορά το πώς αναμένει το φετινό πρωτάθλημα η λιμπερο του Ολυμπιακού επεσήμανε «Σίγουρα περιμένουμε να είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό, το ελπίζουμε κιόλας γιατί έχουμε πει πως γινόμαστε καλύτεροι και εμείς. Να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο σύνολο και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Είμαι αισιόδοξη πως θα έχουμε μια γεμάτη και πολύ όμορφη χρονιά».

Για την Αρετή Τέζα η φετινή χρονιά είναι η 4η με τα «ερυθρόλευκα», ωστόσο όπως και η ίδια δηλώνει είναι έτοιμη για αρκετές ακόμη.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Είμαι εδώ γιατί θέλω να είμαι» τόνισε η 35χρονη πασαδόρος που συμπλήρωσε «Νιώθω καλά το σώμα μου, αντέχω και το θετικό είναι πως με εμπιστεύεται ο Ολυμπιακός οπότε δεν έχω ακόμη λόγο να…. σταματήσω. Όσο έχουμε υγεία και «θέλω» έχουμε μέλλον και θα ήμαστε εδώ»

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...