Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

O A.O. Θήρας στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» κατά του καρκίνου του μαστού

O A.O. Θήρας στην «πρώτη γραμμή» της «μάχης» κατά του καρκίνου του μαστού

Με την εμβληματική «ροζ κορδέλα», το διεθνές σύμβολο ελπίδας και ευαισθητοποίησης  για τον καρκίνο του μαστού,  στις φανέλες τους αγωνίστηκαν το Σάββατο 16 Οκτωβρίου Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Σαντορίνης, κόντρα στον Ηλυσιακό Α.Ο. οι αθλήτριες του Α..Ο. Θήρας, που για μια ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του «πρόσωπο».

Με αφορμή  την παγκόσμια καθιέρωση του μήνα Οκτώβριου, ως Μήνα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου,  ξεκίνησαν μία σειρά δράσεων στους εντός έδρας αγώνες τους, στην προσπάθεια να στείλουν στο κοινό το δικό τους μήνυμα αφύπνισης και ενημέρωσης για την προληπτική έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Παράλληλα  ο Α.Ο. Θήρας, που δηλώνει «παρών» στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού, θα συμμετάσχει και στην προσεχή εκδήλωση του νεοσυσταθέντος Παραρτήματος Θήρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του στο νησί.

Σε αυτή την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «ΜΠΕΛΛΩΝΕΙΟ», μεταξύ εκλεκτών προσκεκλημένων, όπως ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αντώνιος Σιγάλας  & η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης και Γενική Γραμματέας του Παραρτήματος Ψυχικού – Φιλοθέης κα. Βίκυ Λοΐζου, θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία μελών της διοίκησης  και αθλητριών του  Α.Ο. Θήρας. Μάλιστα εκ μέρους του Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου  στην επιστημονική επιτροπή θα συμμετέχει και ο κ. Θανάσης Μέντας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Ε. κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του ΚΕ.Υ.Ε.Ε.Ψ. κ. Ιωάννης Ντίνος θα μιλήσουν με ΘΕΜΑ: «Η Ε.Α.Ε. στα 63 χρόνια Αντικαρκινικού Αγώνα & στην Ψυχική και Κοινωνική Υποστήριξη Ογκολογικών Ασθενών και Συγγενών τους».

Τέλος για αυτό τον μήνα στους εντός έδρας αγώνες του Α.Ο Θήρας θα διανεμηθεί στους φιλάθλους ενημερωτικό υλικό, με πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές για τη σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού στην αντιμετώπιση της νόσου, καθώς σύμφωνα με τους ειδικούς όταν εντοπιστεί έγκαιρα, είναι ευκολότερο να αντιμετωπιστεί.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/11/2021

Green Dream Team

Στα «πράσινα» η κορυφαία 7άδα της 10ης αγωνιστικής καθώς ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της ΑΕΚ με 3-0 εκπροσωπείται με 3 αθλήτριες, αφήνοντας πίσω τον...
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/11/2021

Κορυφαία και MVP η Σάλας

Η Βίλμα Σάλας του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague καθώς η Κουβανή ακραία με 14 πόντους ήταν η κορυφαία των «ερυθρολεύκων»...
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
28/11/2021

Oλοι στο πλευρό του Jelovac

Στο πλευρό του Stevan Jelovac βρίσκονται οι αθλήτριες της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού που φρόντισαν πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια να...