DARK ROOM

Ο “αετός” είναι εδώ… (vd)

Ο “αετός” είναι εδώ… (vd)

Μπορεί να έφυγε από κοντά μας πρόωρα, ωστόσο βρίσκεται για πάντα στις καρδιές μας και στα όνειρά μας…. Η 4η Ιανουαρίου αποτελεί ημέρα μνήμης για το Ελληνικό βόλεϊ, καθώς σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια η αναπάντεχος χαμός του Νίκου Σαμαρά σόκαρε τους πάντες και σημάδεψε πολλούς…

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια χωρίς τον Σαμαρά… Μοιάζει απίστευτο. Είναι σκληρό και μας πονά. Ιδίως για εμάς που ήμασταν “τυχεροί” να ζήσουμε και να μεγαλώσουμε με τα…κατορθώματα του Νίκου Σαμαρά.

Ο “αετός” του Ελληνικού βόλεϊ σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια, έφευγε από κοντά μας ξαφνικά και αναπάντεχα -μόλις στα 43 του- βυθίζοντας τους πάντες στην θλίψη.

Το ελληνικό βόλεϊ ζει και αναπνέει πλέον χωρίς τον άνθρωπο που με την ηγετική του φυσιογνωμία και τον ενθουσιασμό του κατάφερε να δημιουργήσει γενιές φιλάθλων τόσο με την Εθνική ομάδα, όσο και με τις ομάδες που αγωνίστηκε.

Στην Ορεστιάδα το όνομά του είναι ταυτισμένο με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου και αποτελεί ότι μεγαλύτερο έχουν αναδείξει οι “πράσινοι”, ενώ στον Ηρακλή το όνομά του συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου της ιστορίας του.

Στην Εθνική ομάδα έγινε σύνθημα σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φέρνοντας φανατικούς φίλους στο άθλημα που δεν είχε καταφέρει να εκμεταλλευθεί την επιτυχία της Γάνδης.

Σαν σήμερα το 2013 ο “Σαμ” άνοιξε τα… “φτερά” του και πέταξε για μέρη μακρινά… Ωστόσο για πολλούς παραμένει στις καρδιές μας, στα όνειρά μας, στο μυαλό μας και δίπλα μας.

Σε κάθε αγώνα βόλεϊ θα είναι εδώ… Κοντά μας… Να μας θυμίζει όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος…

ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕΣ ΠΟΤΕ…

ÅËËÁÄÁ - ÑÙÓÉÁ (ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ 94) GREECE - RUSSIA (WORLD 94)