Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Αλεξάντροφ στην Ορεστιάδα

Ο Αλεξάντροφ στην Ορεστιάδα

Παίκτης του Α.Ο. Ορεστιάδας θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο 26χρονος Βούλγαρος ακραίος Σιμεόν Αλεξάντροφ, ο οποίος βρίσκεται στον Έβρο από το απόγευμα της Δευτέρας και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί  από τους «πράσινους» καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Γκρέγκορι Μαν.

Στο πρόσωπο του Σιμεόν Αλεξάντροφ  βρήκε ο Κώστας Δεληκώστας τον ακραίο στον οποίο θα στηριχθεί ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας και με την παρουσία του στην ομάδα θα δώσει ακόμη περισσότερο δύναμη στην επίθεση προκειμένου να συνεχίσει τα θετικά της αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Ο ύψους 1.94 Αλεξάντροφ είναι 26 ετών, έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας, ενώ είναι 2 φορές διεθνής και με την ανδρική ομάδα  πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του τον περασμένο Ιούλιο στο World League όπου συμμετείχε στην αποστολή για τους αγώνες με την Ρωσία στη Σόφια.

Ο Αλεξάντροφ είναι παίκτης που προέρχεται από τις ακαδημίες της Λέφσκι Σόφιας, ενώ στην αρχή της χρονιάς είχε συμφωνήσει να αγωνιστεί στην Αίγυπτο με την φανέλα της Αλ Αχλί ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε και έτσι βρέθηκε στον Έβρο και την Ορεστιάδα.

Η απόκτηση του Σιμεόν Αλεξάντροφ προσθέτει ποιότητα στα άκρα των «πρασίνων» και σίγουρα οι Θρακιώτες μπορούν να αισιοδοξούν για πολλά πράγματα…

Μάλιστα ο Σιμεόν Αλεξάντροφ έχει άρωμα Ελλάδος καθώς το 2013 ως παίκτης της Λέφσκι που είχε προπονητή τον Μάρτιν Στόεφ αντιμετώπισε σε διπλές αναμετρήσεις τον Ολυμπιακό στο Τσάλεντζ Καπ κοντράροντας μάλιστα και τον συμπατριώτη του Μπόγιαν Γιορντάνοφ.

ALEKSANDROV-SIMEON-2014