LEAGUE CUP "ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ"

Ο άνθρωπος των τίτλων

Ο άνθρωπος των τίτλων

Μια ακόμη κούπα έγραψε το… κοντέρ του Σπύρου Μπλέτσα στον Ολυμπιακό, καθώς ο πρώτος φετινός τίτλος της χρονιάς για τους «ερυθρόλευκους» ήταν και ο 33ος για τον ακούραστο «εργάτη» και φροντιστή των Πειραιωτών.

Πίσω από τις επιτυχίες κρύβονται πάντα αρκετοί αφανείς ήρωες και ένας από αυτούς στον Ολυμπιακό επί σειρά ετών είναι ο φροντιστής της ομάδας Σπύρος Μπλέτσας.

Ο αγαπημένος όλων Σπύρος από το μακρινό 1992 που ξεκίνησε στους «ερυθρόλευκους» μετρά στην ήδη 25 χρόνια αποτελώντας έτσι σταθερή αξία στον Ολυμπιακό έχοντας αφιερώσει σε αυτόν μια ολόκληρη ζωή..

Μια ζωή γεμάτη τίτλους και επιτυχίες, αλλά και σκληρής δουλειάς, αφού ο Γιαννιώτης φροντιστής είναι πάντα εκεί προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να έχουν τα πάντα στην διάθεση τους.

Η «ψυχή» των «ερυθρόλευκων» αποδυτηρίων με την κατάκτηση του  χθεσινού τίτλου στο Ρέντη συμπλήρωσε 33 τρόπαια στο ενεργητικό του και εδώ και χρόνια είναι μακράν ο πρώτος στο τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού που έχει πανηγυρίσει τόσους τίτλους.

Η κίνηση του Μενέλαου Κοκκινάκη και του Ντίμα Φιλίπποφ να τον φωνάξουν στην απονομή για να σηκώσουν μαζί την κούπα του League Cup ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν απέναντι σε έναν άνθρωπο που κυριολεκτικά έχει αφιερώσει την ζωή του στους Πειραιώτες και είναι σημείο αναφοράς για όλους στην ομάδα.

bletsas-2 bletsas-aponomi-league-cup bletsas-1 bletsas-vasikh