A2

Ο ‘Αρης ευχαριστεί…

Ο ‘Αρης ευχαριστεί…

Η διοίκηση του ΤΑΠ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όσους διευκόλυναν την αποστολή για την μετάβαση της στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας στην πρεμιέρα της Α2 ανδρών όπου οι “κίτρινοι” επικράτησαν με 3-1. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης( volleyball ) του Α.Σ. ΑΡΗ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά τον τουριστικό οργανισμό ZORPIDIS TRAVEL για τη δωρεάν μεταφορά της αποστολής του ΑΡΗ μας από και προς Πάτρα , την Άμεση Δράση Πάτρας για την συνεργασία της , το ξενοδοχείο Florida Blue Bay και όλο του το προσωπικό για τις υπηρεσίες που μας πρόσφεραν , και φυσικά το τμήμα βόλεϊ του Απόλλωνα Πάτρας για την άψογη φιλοξενία του.»

Τέλος ο τεχνικός των «κίτρινων», Στέφανος Νανάς, σε σχόλιο του για τον πρώτο τρίποντο στην Πάτρα είπε: «Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι πρεμιέρας, που δεν ήταν ιδιαίτερα ποιότικο, εξαιτίας του άγχους και των λαθών και από τις δύο ομάδες.Μείναμε πολύ μακριά από την απόδοση που θα μπορούσαμε να πιάσουμε, ωστόσο, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Στο μυαλό μας βρίσκεται πλέον το παιχνίδι με το Αιγίνιο σε δύο εβδομάδες, καθώς στην επόμενη αγωνιστική έχουμε ρεπό».

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...