Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εύκολο πέρασμα από τον Εύοσμο για τον Άρη

Εύκολο πέρασμα από τον Εύοσμο για τον Άρη

Ανάλυσε το

Άτυπη ρεβάνς -για την ήττα του πρώτου γύρου- και εύκολο απόγευμα στον Εύοσμο είχε ο Άρης που επικράτησε με 3-0 σετ του Αίαντα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής. 

Ο Αίας ξεκίνησε καλά το ματς και είχε σταθερά το προβάδισμα (4-1, 8-5) μέχρι το 11-10, που έγινε 11-12 και μετά το ο Άρης… χάθηκε με το σκορ να φτάνει στο 13-20 και να γίνεται το 0-1.

Στο β’ σετ ο Άρης ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 1-10 (!) χωρίς ποτέ οι γηπεδούχοι να μπορέσουν να επιστρέψουν για να ακολουθήσει το τρίτο σετ όπου έγινε μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 21-21, αλλά εκεί ο Άρης με σερί 1-4 πήρε το σετ και το τρίποντο που του επιτρέπει να βλέπει ψηλά.

Τάδε έφη…

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Ο Άρης έπαιξε σήμερα εξαιρετικά, εμείς όχι αυτό που συνηθίζουμε και ήρθε η ήττα. Δεν πρέπει να περιμένουμε κανένα αποτέλεσμα από κανέναν αλλά μόνοι μας να ορίσουμε την τύχη μας».

Δημήτρης Σολκίδης: «Τον τελευταίο καιρό παίζουμε σταθερά καλά, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Συγχαρητήρια τα κορίτσια, αλλά θέλω να πω ένα ξεχωριστό μπράβο στην Αλεξακου η οποία είναι τρομερά επιβαρυμένη με τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων αλλά και με τη συμμετοχή της στις αναπτυξιακές ομάδες του Άρη καθώς και στην Κελεσίδου η οποία αγωνίστηκε με πυρετό».

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 16-25, 13-25, 22-25

Αίας (Ζωλασταθιάδης): Ανδρονικίδου, Τζούριτς, Τζιαρλή, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Σωτήρογλου-λ, Φαλέγκα, Ξανθοπούλου, Αποστολίδου
Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Κις, Καραφουλλίδου, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ,

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...