Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Άρης του… μέλλοντος

Ο Άρης του… μέλλοντος

Η χρονιά για τον Άρη στις γυναίκες μπορεί να έκλεισε με ήττα στον Πειραιά, ωστόσο ο απολογισμός για την νεανική ομάδα των “κιτρινόμαυρων” είναι απόλυτα θετικός καθώς η ολοκλήρωση του Α γύρου τις βρίσκει στην 4η θέση της Α1…

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη μπορεί να συνοδεύθηκε με ήττα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμη και από τέτοια παιχνίδια υπάρχει κέρδος….

Για τον Δημήτρη Σολκίδη και την ομάδα το κέρδος ήταν η συμμετοχή πολλών κοριτσιών στην αποστολή από τα τμήματα υποδομής των “κιτρινόμαυρων” που δίνει αθλήτριες και αποτελεί μια η “επένδυση” για το μέλλον.

Στον αγώνα του Ρέντη για την 11η αγωνιστική ο Άρης είχε στην 12άδα του 5 κορίτσια από τις… Κορασιδονεάνιδες με την πασαδόρο Ζωϊδου να γράφει συμμετοχή στην Α1 μόλις στα 15 χρόνια της…

Μετά τις Γουγούση, Κοσμά και Σταματίου που βρίσκονται σταθερά στην γυναικεία ομάδα, στους τελευταίους αγώνες προστέθηκαν οι Χίτζιου και Ζωϊδου, συμπληρώνοντας την 5άδα του… μέλλοντος για τον Άρη.

Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Σολκίδης σχολιάζοντας για το… “νέο αίμα” της ομάδας του και “Έχουμε 6-7 κορίτσια που είναι Κορασίδονεάνιδες στην 14άδα μας. Αυτή είναι η ομάδα μας. Με την απουσία κάποιας κοπέλας ανεβαίνει κάποιο κορίτσι από κάτω. Πιστεύουμε στα δικά μας παιδιά και έχουμε πολύ καλά τμήματα υποδομών. Δουλεύουμε με μέθοδο και περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα αναπτυξιακά τμήματα μας”.

Όσο για τον απολογισμό του πρώτου γύρου ο προπονητής του Άρη εμφανός ικανοποιημένος σχολίασε “Στο τέλος του Α γύρου έχουμε 9 νίκες στα 11 παιχνίδια. Ποιος θα το έλεγε στην αρχή της περιόδου πως θα έχουμε 9 στα 11 και δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα. Είμαστε πολύ ψηλά και θα προσπαθήσουμε και στη συνέχεια να κρατηθούμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Θα το πολεμήσουμε να κρατήσουμε τον Άρη όσο πιο ψηλά μπορούμε”

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...