PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο ΑΣΠ Κορίνθου σπάει τη σιωπή… «καμία μόνη, καμία λιγότερη»

Ο ΑΣΠ Κορίνθου σπάει τη σιωπή… «καμία μόνη, καμία λιγότερη»

Aφιερωμένος σε όλες τις γυναίκες θύματα, σε όσες κατάφεραν να ζήσουν, αλλά και σε εκείνες που έχασαν τη ζωή τους, θα είναι ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ του ΑΣΠ Κόρινθος με τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου (18:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Pre League Γυναικών.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η ομάδα της Κορίνθου θα στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα. Λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα μας θα παραδώσει μια υπογεγραμμένη – από όλες τις αθλήτριες του ΑΣΠ Κόρινθος – φανέλα (η οποία θα στέλνει το μήνυμα “ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ”) στη μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, που θα βρίσκεται στο γήπεδο για να την παραλάβει.

Το σύνθημα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς βλέπουμε κάθε γυναίκα, οπότε ευελπιστούμε να φτάσει σε κάθε γωνιά – όχι μόνο της Κορινθίας – αλλά και ολόκληρης της χώρας.

Επιπλέον, μια ομάδα γυναικών από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορινθίων θα βρίσκεται από νωρίς στο γήπεδο με ενημερωτικό υλικό!

Ο κόσμος του αθλητισμού θα βρίσκεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου για να δώσει το πιο θερμό του χειροκρότημα!

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...