PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ο Άθλος Ορεστιάδας στη Volleyleague

Ο Άθλος Ορεστιάδας στη Volleyleague

Όνειρο ζει, μην τον ξυπνάτε… Ο Άθλος Ορεστιάδας πανηγυρίζει την άνοδο του στη Volleyleague καθώς στο «Νίκος Σαμαράς» οι «βυσσινί» του Έβρου με το 3-0 επί του Φίλιππου Βέροια έκαναν το 2-0 στην σειρά των μπαράζ γράφοντας ιστορία…

Χρυσή σελίδα στην μέχρι τώρα ιστορία του έγραψε ο Άθλο Ορεστιάδας. Η ομάδα του Έβρου έκανε μια ακόμη υπέρβαση την φετινή χρονιά κερδίζοντας δίκαια και πανάξια την άνοδο της στη Volleyleague.

Οι ακρίτες του Έβρου μετά τη νίκη τους στην Βέροια ολοκλήρωσαν την χρονιά με χαμόγελα ευτυχίας καθώς με το 3-0 έβαλαν τέλος σε κάθε όνειρο παραμονής του Φίλιππου Βέροιας και σφράγισαν με πανηγυρικό τρόπο την άνοδο του στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ.

Μια νίκη ανόδου που οι παίκτες του Άθλου πανηγύρισαν μαζί με 1.500 και πλέον φιλάθλους τους στο γήπεδο που δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα που αποτελεί το μεγαλύτερο κέρδος για τη Volleyleague.

Μια πόλη που ζει και αναπνέει για το άθλημα επιστρέφει στο προσκήνιο του βόλεϊ με τον Άθλο Ορεστιάδας, μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον ΑΟ Ορεστιάδας να γίνεται η 3η ομάδα του Έβρου στη Volleyleague συνεχίζοντας επάξια την παράδοση του νομού στην κατηγορία.

Από την άλλη πλευρά ο Φίλιππος Βέροιας δεν μπόρεσε να βρει λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε ολόκληρη τη σεζόν και χωρίς να πετύχει καμία νίκη φέτος αποχαιρετά την Volleyleague μετά από δύο χρόνια.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Γραμματεία: Σαρδάνη.
Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-15, 25-13)
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Καψαλιάρης, Ριζόπουλος, Στοϊλούδης, Φερέιρα, Ντα Σίλβα, Αλεξάκης / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Καζαντζίδης, Ράπτης.
Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τάκης Χριστοφορίδης): Γιάγκος, Βαρβεσιώτης, Στουντζίνσκι, Χουάν, Γραμμενούδης, Στεφανίδης / Μιχελάκης (λ), Κουπατσιάρης, Σιούτης, Ντουντούδης.