A2

Ο Άθλος Ορεστιάδας στο #1DayMore4Volleyball

Ο Άθλος Ορεστιάδας στο #1DayMore4Volleyball

Ο Άθλος Ορεστιάδας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση # 1DayMore4Volleyball και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου διοργανώνει στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» διεθνές τουρνουά με την συμμετοχή των Αμαζόνων Μαϊστρου, του Έβρου Σουφλίου και της Βουλγαρικής Arda Kirtzali…

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα γεμίσει παιδικές φωνές και γήπεδα 4×4 σε μια γιορτή του βόλεϊ που διοργανώνει ο Άθλος Ορεστιάδας υπο την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας με αφορμή την παγκόσμια δράση # 1DayMore4Volleyball.

60 παιδιά από τον Άθλο Ορεστιάδας, τις Αμαζόνες Μαϊστρου, τον Έβρο Σουφλίου αλλά και την Arda Kirtzali, υπο τους ήχους Dj θα απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα παίζοντας χωρισμένα σε ομάδες των 4.

Η ανακοίνωση του Άθλου Ορεστιάδας

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 ο Άθλος Ορεστιάδας διοργανώνει τουρνουά μίνι βόλεϊ στο πλαίσιο της παγκόσμιας δράσης 1MOREDAY4VOLLEYBALL  και τίτλο βόλεϊ στο βορειοανατολικότερο άκρο της Ελλάδας στην οποία συμμετέχουν ο Άθλος Ορεστιάδας ως διοργανώτρια ομάδα, οι Αμαζόνες Μαϊστρου, Έβρος Σουφλίου και η ομάδα του Arda Kirtzali από την Βουλγαρία με την συμμετοχή περίπου 60 ομάδων των 4 αθλητών/αθλητριών υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει dj που θα πλαισιώσει την εκδήλωση με μουσική .

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 11:00 (προσέλευση ομάδων στις 10:30) και θα διεξαχθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Σας περιμένουμε στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας για να δείτε και να απολαύσετε τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες να διασκεδάζουν παίζοντας βόλεϊ , το άθλημα που λατρεύει η περιοχή της Ορεστιάδας και ο Έβρος γενικά  και το αποδεικνύει συνεχώς.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία του Βόλεϊ έχει ορίσει την 29η Φεβρουαρίου ως ημέρα «One More Day 4 Volleyball» απευθύνεται σε παιδιά και πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες.

Η 29η Φεβρουαρίου 2016 ήταν μια πραγματικά ιστορική μέρα για το βόλεϊ όταν περισσότεροι από 49.000 άνθρωποι συμμετείχαν στο # 1DayMore4Volleyball παίζοντας μέχρι 4.500 αγώνες σε 551 πόλεις σε όλη την Ευρώπη σε 901 διαφορετικούς χώρους!

Η έκδοση του 2020 θα πάρει την αρχική ιδέα στο επόμενο επίπεδο, με τη δράση που θα πραγματοποιηθεί σε συνδυασμό με την επόμενη άλμα, δηλαδή 29 Φεβρουαρίου 2020. Στόχος είναι η αύξηση της συμμετοχής και η συνεκτίμηση τόσο της έκθεσης όσο και της προβολής όσο το δυνατόν, να γίνει ένα θέμα ιογενούς στα κοινωνικά μέσα.

Όπως υποδηλώνει το όνομά του, πρόκειται για μια μέρα για βόλεϊ, όπου το άθλημά μας θα παίξει στο επίκεντρο και θα εμπνεύσει ιδιαίτερα τους νεότερους να παίξουν το παιχνίδι και να ζήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...