Α1 ΑΝΔΡΩΝ

O Μπουτάρης τιμάει τον ΠΑΟΚ

O Μπουτάρης τιμάει τον ΠΑΟΚ

Άλλη μια σπουδαία τιμητική διάκριση για τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου στο φάιναλ φορ της Σύρου. Σειρά έχει σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος σε πανηγυρική εκδήλωση(16.00) στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου θα απονείμει τιμητική διάκριση στον πρόεδρο του ΤΑΠ Γιώργο Ανδρέου, το προπονητικό επιτελείο κ φυσικά τους αθλητές του «δικεφάλου»

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

«Τιμητική διάκριση στο τμήμα ανδρικής πετοσφαίρισης του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος θα απονείμει το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 1ος) κατά την έναρξη της 7ης τακτικής συνεδρίασης του σώματος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο του ανδρικού τμήματος Βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιώργο Ανδρέου, προκειμένου να παραστεί μαζί με τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας στην εκδήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι με ομόφωνη απόφασή του στην 6η συνεδρίαση, στις 16 Μαρτίου 2015, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεχάρη θερμά τους παίκτες, τον προπονητή και όλους τους συντελεστές του ΠΑΟΚ που κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδας, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, κάνοντας υπερήφανους τους οπαδούς της ομάδας και όλους τους φιλάθλους στην Θεσσαλονίκη.

Στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επισημαίνεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε έναν υψηλό αθλητικό στόχο, ανεβάζοντας τον ΠΑΟΚ και μέσω αυτού την πόλη στο υψηλότερο βάθρο, ενισχύοντας τις αξίες της άμιλλας, του αθλητισμού και του «ευ αγωνίζεσθαι».