ΔΙΕΘΝΗ

Ο Χουαντορένα κλείνει στη Λούμπε!

Ο Χουαντορένα κλείνει στη Λούμπε!

“Μαχαιριά” στους φίλους της Τρεντίνο από τον Κουβανό σταρ, Οσμάνι Χουαντορένα που παραδέχτηκε ότι τα χει βρει σε όλα και είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στο Καμπιονάτο αλλά για λογαριασμό της Λούμπε!

Σε συνέντευξή του στην corrieredellosport, ο Χουαντορένα που από το 2013 αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα και τη Χάλκμπανκ παραδέχτηκε “Ήταν μια ολοκληρωμένη προσφορά, δεν την έχουμε ακόμα ολοκληρώσει αλλά θα μπορούσα να πω ότι φαίνεται ότι η Λούμπε θα είναι η νέα μου ομάδα. Αποφάσισα να επιστρέψω στην Ιταλία για να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου, τη δίχρονη κόρη μου. Όπως γνωρίζει κάθε πατέρας, όταν ένα παιδί γεννιέται, η ζωή είναι διαφορετική. Γνωρίζω ότι θα παίρνω λιγότερα χρήματα στην Ιταλία αλλά τα λεφτά δεν είναι το παν. Ποτέ δεν θα ξεχάσω από που κατάγομαι και ποιοι είναι. Ως αγόρι στην Κούβα έπαιζα χωρίς παπούτσια γιατί οι γονείς μου δεν είχανχρήματα να μου αγοράσουν”!

Τέλος, αναφορικά με το γιατί δεν επέλεξε την επιστροφή του στην Τρεντίνο απάντησε: ” Θα μπορούσα να είχα μείνει στο Τρέντο για όλη μου τη ζωή αλλά ο πρόεδρος δεν μπορούσε να κρατήσει την ομάδα που τα είχε κερδίσει όλα. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τον πρόεδρο Μόσνα που πίστεψε σε εμάνα πριν αποδείξω τον εαυτό μου. Μου αρέσουν αυτοί οι οπαδοί αλλά αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν λόγω της επιλογής μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι“.