Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τον ΑΟΠ

Ο Δήμος Κηφισιάς συγχαίρει τον ΑΟΠ

Ο Δήμος Κηφισιάς με ανακοίνωσή του, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα βόλεϊ του ΑΟΠ Κηφισιά για την δεύτερη θέση στον τελικό του κυπέλλου ενώ τόνισε για άλλη μια φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας στην δύσκολη οικονομικά εποχή που περνάει η χώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς:

«Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους για την δεύτερη θέση στον τελικό Κυπέλλου, στο Βόλεϊ Ανδρών, προς τους ψυχωμένους αθλητές, τον ακούραστο προπονητή, την άξια Διοίκηση της Ομάδας Βόλεϊ (Α.Ο.Π) Κηφισιάς και τους φιλάθλους της ομάδας που κατακλύζουν το γήπεδο στους αγώνες.

Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη πραγματοποίησε συγκλονιστικές προσπάθειες με νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε κορυφαίες ομάδες στο άθλημα και βασιζόμενη στο αγωνιστικό πνεύμα και τη σκληρή δουλειά κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Ο Δήμος μας αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι μία Αθλητούπολη και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι διαχρονικά είναι και «βολεϊμάνα», έχοντας μάλιστα εδώ και αρκετά χρόνια, ομάδες της στην Α1 και Α2 κατηγορία.

Ο Δήμος Κηφισιάς θέλουμε να γνωρίζετε ότι θα είναι δίπλα σας και θα στηρίζει τις προσπάθειές σας παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.

Ευχόμαστε οι φίλαθλοι της πόλης να πυκνώνουν τις κερκίδες του Ζηρίνειου στους αγώνες των ομάδων μας, απολαμβάνοντας θέαμα και βοηθώντας για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.»