Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τον Γιοβάνοβιτς!

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τον Γιοβάνοβιτς!

Τον Ζόραν Γιοβάνοβιτς ως ο καλύτερος παίκτης που αγωνίστηκε σε ομάδα της Κηφισιάς (σε όλα τα αθλήματα) την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, βράβευσε ο Δήμος Κηφισιάς στο «Politia Tennis Club» στο πλαίσιο η «Γιορτή του Αθλητή 2016»

Την βράβευση στο Σέρβο διαγώνιο, πραγματοποίησε η Βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ Αθήνας, Άννα Καραμανλή, με τους παρόντες να χειροκροτούν θερμά τον παίκτη του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς ευχαρίστησε τον Δήμο Κηφισιάς για την βράβευση ενώ αφιέρωσε το βραβείο του στους συμπαίκτες του και στον προπονητή του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστα Αρσενιάδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΑΟΠΚ Ιωάννης Κόντος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Θοδωρής Δεληγιαννάκης, Κωνσταντίνος Κόντος και Τάσος Οικονομόπουλος. Στη γιορτή του αθλητή 2016 παραβρέθηκαν ο προπονητής Κώστας Αρσενιάδης, ο team manager Χρήστος Δημητρουλάκος και αθλητές της ομάδας.

Η πορεία του «Grande Zoran» στον ΑΟΠ

O Zόραν Γιοβάνοβιτς είναι στη χώρα μας για τέταρτη συνεχή χρόνια. Ξεκίνησε τη καριέρα του στη Vojvodina στη Σερβία και έχει αγωνιστεί στην Ουκρανία, στο Ιράν, στη Φιντριτσχάφεν της Γερμανίας και στον Παμβοχαϊκο. Τα τελευταία τρία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας volley της Κηφισιάς, αποκτώντας το προσωνύμιο Grande Zoran.

Τη σεζόν 2014-2015 αναδείχθηκε Μvp της ομάδας σε πολλούς αγώνες καθώς και MVP όλης της 15ης αγωνιστικής Volley league οπαπ για την απόδοση του στη νίκη με 3-1 απέναντι στον Φοίνικα Σύρου.

Τέλειωσε το πρωτάθλημα στη δεύτερη θέση των σκόρερ και τον σέρβερ με συνολικά 479 πόντους (6,14/σετ) και 55 άσσους. Προσθέτοντας 34 πόντους από μπλοκ και παίζοντας με ποσοστό επίθεσης πάνω από 51%.

Στα highlight του περσινού πρωταθλήματος, ξεχωρίζει το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο Ζηρίνειο, όπου αν και ο ΑΟΠΚ βρέθηκε να χάνει με 2-1 σετ και 24-18 στο τέταρτο σετ, ο Zοραν οδήγησε την ομάδα του στην ανατροπή από τη γραμμή του σέρβις με 5 άσσους.

Τη φετινή χρονιά συνεχίζει στον Α.Ο.Π.ΚΗΦΙΣΙΑΣ, πραγματοποιώντας μία ακόμα καλή σεζόν, καθώς η ομάδα έχει ήδη προκριθεί στο final four του κυπέλλου Ελλάδος και ετοιμάζεται και για το final four του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται στη δεύτερη θεση της βαθμολογίας.